(022) 801-701

Noi la Microinvest suntem convinși că succesul companiei noastre constă în echipa de succes. Comunicarea deschisă și prietenoasă, conlucrarea profesionistă și colaborativă stau la baza echipei Microinvest.

Investim continuu în dezvoltarea angajaților și construim cu grijă o echipă puternică. Succesul echipei depinde de profesionalismul și contribuția fiecărui coleg, și succesul fiecărui coleg depinde de echipă. Prin efortul comun obținem rezultate extraordinare.

Suntem în căutarea oamenilor care doresc să lucreze într-o companie străină, cu valori europene și atmosferă de lucru profesionistă și prietenoasă. Angajăm oameni cu experiență, precum și tineri de pe băncile universității.

Ai experiență și dorești să lucrezi?

Vezi posturile vacante aici

Ai absolvit universtitatea și ești în căutarea unui loc de muncă bun?

Aplică acum la Induction Programme la Microinvest.

Ce este Induction Programme?

Induction Programme – este pasul final în procesul de recrutare pentru candidații fără experiență de muncă. Toți candidații care trec cu succes procesul de selecție, vor participa în Induction Programme, unde vor cunoaște compania Microinvest din interior. Vor învăța cine sunt clienții companiei și care sunt principiile deservirii calitative a clienților, vor face cunoștință cu cultura corporativă și valorile noastre, care ne ghideaza în lucrul de zi cu zi. Obiectivul final este să ne convingem că putem crește profesioniști din tineri aplicanți la program, și cei care susțin cu brio programul le va fi propus un loc de munca în companie.

Induction Programme este construit pe doi piloni de baza:

Pilonul Teoretic

Participanții vor obține studii teoretice predate prin combinarea perfectă a metodelor moderne de studii pentru profesioniști – prezentări, discuții cu șefii de departamente și  managementul  companiei, studii de caz, jocuri de rol și proiecte. Formarea are loc în sediul central al companiei, în mun. Chișinău. Scopul acestui pilon este de a transmite participanților cunoștințe teoretice, care stau la baza lucrului practic.

Teme studiate

Creditare

Principiile de bază ale creditării. Înțelegerea ”aprecierii unei afaceri de succes?”. Analiza riscurilor și luarea deciziilor responsabile.

Vânzări

Abilități pentru atragerea eficientă a clienților, crearea sistemului de vînzări, capacități de comunicare și convingere, creșterea încrederii în sine, crearea brandului personal și rețelei de clienți, principiile de bază ale marketingului.

Proiecte

Crează un start-up de succes. Devino manager al unei afaceri reale. Crește vînzările retail de 2 ori. Învață planificarea în afaceri. Micșorează consumul de energie al unui restaurant de 2 ori.

Economie și finanțe

Cînd o afacere are nevoie de finanțare adăugătoare? Ce o să se întîmple, dacă cursul la dolar va crește sau va scădea? Cum creditarea poate ajuta la dezvoltarea economiei concurențiale din Moldova?

 

Creditarea responsabilă

În ce constă creditarea responsabilă? Cînd este benefic și cînd este interzis de contractat credite? Cum să nu supraîndatorăm clienții? Educația financiară referitor la afacerile mici.

Pilonul Practic

Participanții vor continua studiile în oficiile companiei, unde vor avea posibilitate să cunoască lucrul practic și să încerce singuri să deservească clienții. Pe parcursul perioadei de practică participantii vor fi ghidați de experții companiei. Participanții vor fi repartizați  la practică în toate oficiile Microinvest din republică.

Pe perioada programului toți participanții vor primi bursă de studii. În plus, compania acoperă toate costurile de cazare în timpul deplasărilor.

ABSOLVENȚII PRIMULUI PROGRAM

Anatolie Corsunov

ANATOLIE CORȘUNOV
Expert Creditare Chișinău, Botanica
absolvent în Ian. 2016
Elena Domoșan

ELENA DOMOȘAN
Expert Creditare Chișinău, Râșcani
absolventă în Ian. 2016

“Mereu am fost în căutarea unui job care să mă motiveze și să mă provoace, la Microinvest am găsit ambele. Aici am ocazia zi de zi să fac cunoștință cu oameni noi, care cu timpul îmi devin și prieteni. Fiecare client nou abordat este o personalitate, de la care am ce învăța. Am schimbat multe joburi pînă acum, dar am gasit ceea ce este al meu și mă mândresc că fac parte din compania data. Apreciez cel mai mult colegii cu care lucrez și dinamica de lucru.

Datorită acestui job m-am schimbat și eu devenind o persoană mai interesantă. Am aflat cum funcționează diverse tipuri de afaceri și multe istorii de succes a clienților mei. Lucrând în această companie mereu va fi un nivel mai înalt la care să tinzi, niciodata nu vei sta în același loc.

“Creditarea îți oferă oportunitatea de a cunoaște mulți oameni, de a stabili relații de lungă durată cu ei, de a studia diverse tipuri de afaceri, de a te transforma tu însuți într-un antreprenor.

Fiind ambițioasa și motivată de a mă dezvolta și de a avansa pe scara profesională am acceptat provocarea de a mă încadra în programul Induction în cadrul Microinvest. Chiar dacă aveam experiență în domeniu am vrut sa îmi reîmprospătez cunoștințele pentru a mă încadra mai ușor în noul colectiv și în noua echipă de profesioniști.

M-a motivat să aleg Microinvest faptul ca în această companie se simte energia, ambiția, profesionalismul și aici mi-am găsit confortul emoțional.

Am întîlnit oameni simpli, prietenoși dispuși să te ajute în orice moment.”

 Dan Popovici

DAN POPOVICI
Expert Creditare Râșcani
absolvent în Ian. 2016

ANA BUȘILĂ
Expert Creditare Călărași
absolventă în Ian. 2016

”Mă numesc Dan, locuiesc în or. Rîșcani și ultimele 6 luni activez în cadrul companiei de micro-finanțare Microinvest. Eram în căutarea unui loc de muncă, și deoarece nu am vrut să plec din locul meu de baștină am apelat la această companie.

Am fost 3 luni instruit de o echipă de profesioniști în domeniul creditar, financiar, comerț, industrie și agricultură. Mi s-a oferit atît informație teoretică cît și practică, chiar și pînă acum ni se face instruire continuă în aspecte de probleme teoretice și consultanță în caz de necesitate.

Microinvest mi-a oferit șansa de a activa în cîmpul muncii fără ca să plec în alte localități sau peste hotare.

Lucrez într-o echipă unită și prietenoasă care m-a ajutat să mă încadrez rapid în sfera creditară. Activitatea în regiune este foarte interesantă, lucrul cu oamenii de la țară este interesant și roditor. Fiecare zi este o zi nouă pentru mine, cu noi experiențe și emoții pozitive.”

”Alături de lectori excepționali am învățat că spiritul de echipă duce la crearea lucrurilor mărețe, la îndeplinirea obiectivelor propuse, la ieșirea din zona noastră de confort, dar totodată să rămânem la fel de entuziasmați și pozitivi.

Am învățat să găsim interese comune cu clienții noștri, astfel construim o relație specială și durabilă în timp. Am avut posibilitatea să mergem prin diferite regiuni ale țării, să comunicăm cu oamenii, să înțelegem specificul fiecărei regiuni în parte.

Aici am înțeles că ne regăsim în tot ceea ce facem, creștem împreună atît ca oameni cît și ca companie.

Recomandăm cu încredere tinerilor care doresc să acumuleze un bagaj de cunoștințe și experiență să participe la Induction Programme, Microinvest.”

Cum să devii participant la program:

Procesul de selecție este transparent și onest. Dacă ești ambițios, energic, dornic să înveți lucruri noi și să te dezvolți profesionist – îndrăznește și aplică, toți participanții au șanse egale.

Etapele de selecție:

application call test group_discussion individual
CV-ul cu fotografie. Te apelăm să facem cunoștință. Test de matematică și logică. Discuția în echipă. Interviul.

Trimite CV-ul tău!

cariera@microinvest.md

 group-discussion-1

Contactează direct departamentul resurse umane pentru mai multe detalii 022 25 00 27 sau poți lăsa un mesaj prin office managerul nostru 022 25 00 25. 

 Luni –Vineri, 09:00 – 18:00, pauza de masă: 13:00-14:00