În Microinvest suntem convinși că succesul companiei noastre constă în echipa de succes. Comunicarea deschisă și prietenoasă, conlucrarea profesionistă stau la baza echipei Microinvest.

Investim continuu în dezvoltarea angajaților și construim cu grijă o echipă puternică. Succesul echipei depinde de profesionalismul și contribuția fiecărui coleg, și viceversa. Prin efortul comun obținem rezultate extraordinare.

La noi vei găsi un mediu de lucru dinamic, modern și orientat spre rezultate. Susținem tinerii talentați chiar și fără experiență dar care își doresc o carieră acasă.

Ai experiență și dorești să lucrezi? Aplică pentru un post vacant.

 

 

 

Ai absolvit universtitatea și ești în căutarea unui loc de muncă bun?

Aplică acum la Induction Programme la Microinvest.

Ce este Induction Programme?

Induction Programme – este pasul final în procesul de recrutare pentru candidații fără experiență de muncă. Toți candidații care trec cu succes procesul de selecție, vor participa în Induction Programme, unde vor cunoaște compania Microinvest din interior. Vor învăța cine sunt clienții companiei și care sunt principiile deservirii calitative a clienților, vor face cunoștință cu cultura corporativă și valorile noastre, care ne ghideaza în lucrul de zi cu zi. Obiectivul final este să ne convingem că putem crește profesioniști din tineri aplicanți la program, și cei care susțin cu brio programul le va fi propus un loc de munca în companie.

Induction Programme este construit pe doi piloni de baza:

Pilonul Teoretic

Participanții vor obține studii teoretice predate prin combinarea perfectă a metodelor moderne de studii pentru profesioniști – prezentări, discuții cu șefii de departamente și  managementul  companiei, studii de caz, jocuri de rol și proiecte. Formarea are loc în sediul central al companiei, în mun. Chișinău. Scopul acestui pilon este de a transmite participanților cunoștințe teoretice, care stau la baza lucrului practic.

Teme studiate

Creditare

Principiile de bază ale creditării. Înțelegerea ”aprecierii unei afaceri de succes?”. Analiza riscurilor și luarea deciziilor responsabile.

Vânzări

Abilități pentru atragerea eficientă a clienților, crearea sistemului de vînzări, capacități de comunicare și convingere, creșterea încrederii în sine, crearea brandului personal și rețelei de clienți, principiile de bază ale marketingului.

Proiecte

Crează un start-up de succes. Devino manager al unei afaceri reale. Crește vînzările retail de 2 ori. Învață planificarea în afaceri. Micșorează consumul de energie al unui restaurant de 2 ori.

Economie și finanțe

Cînd o afacere are nevoie de finanțare adăugătoare? Ce o să se întîmple, dacă cursul la dolar va crește sau va scădea? Cum creditarea poate ajuta la dezvoltarea economiei concurențiale din Moldova?

 

Creditarea responsabilă

În ce constă creditarea responsabilă? Cînd este benefic și cînd este interzis de contractat credite? Cum să nu supraîndatorăm clienții? Educația financiară referitor la afacerile mici.

Pilonul Practic

Participanții vor continua studiile în oficiile companiei, unde vor avea posibilitate să cunoască lucrul practic și să încerce singuri să deservească clienții. Pe parcursul perioadei de practică participantii vor fi ghidați de experții companiei. Participanții vor fi repartizați  la practică în toate oficiile Microinvest din republică.

Pe perioada programului toți participanții vor primi bursă de studii. În plus, compania acoperă toate costurile de cazare în timpul deplasărilor.

ABSOLVENȚII INDUCTION PROGRAMME III 

IMG_4593

ANASTASIA MEDVEȚCHI Expert în creditare filiala Bălti Absolventa iulie 2017
IMG_4819

PAVEL IOVCIU Expert în creditare filiala Orhei Absolvent iulie 2017
„De Microinvest am aflat nu de mult timp, dar în această perioadă au avut loc multe evenimente și schimbări, care dintr-o tânără studentă cu gânduri copilărești,  mă dezvoltă într-o domnișoară cu viitor perspectiv și principalul că aici în Moldova la mine acasă. Sunt foarte mulțumită companiei și echipei Microinvest pentru cunoștințele care le-am acumulat timp de 3 luni în programul “Induction”, de susținerea și experiența de neuitat. „ „Întotdeauna este captivant să schimbi ceva în cariera ta. Iar atunci când decizi să faci schimbări, în calea ta îți apar mereu oameni noi. În compania noastră, anume oamenii sunt cea mai importantă valoare. Cu siguranță pot spune că oamenii din Microinvest – sunt personalități puternice și interesante, care te primesc ca pe un membru important într-o echipă minunată. Echipă în care neapărat vei găsi susținere și posibilitatea să te împărtașesti cu cunoștințe și experiențe unice. „
IMG_4752

RADU AGATEV Expert în creditare filiala Chisinau, Râșcani Absolvent iulie 2017
IMG_4616

IRINA LUNGU Expert în creditare filiala Chisinau, Râșcani Absolvent iulie 2017
„În trei luni de program am câștigat foarte multe lucruri, experiență, oameni și idei noi, cunoștințe, încredere în forțele proprii. Însă cel mai important și mai de preț lucru pe care l-am cîștigat aici este echipa, o echipă de prieteni, o echipă de oameni unici în felul lor, legați de valori comune.” „Datorită programului Induction mi-am descoperit potențialul și mi-am delimitat scopurile în viață. Compania Microinvest, prin oameni profesionaliști, valori constructive și atmosferă motivațională, mi-a adus siguranța unui viitor frumos în Moldova. Mulțumesc pentru fiecare zi în care am invățat să devin mai bună și mai sigură în propriile forțe. „

Cum să devii participant la program:

Procesul de selecție este transparent și onest. Dacă ești ambițios, energic, dornic să înveți lucruri noi și să te dezvolți profesionist – îndrăznește și aplică, toți participanții au șanse egale.

Etapele de selecție:

application call test group_discussion individual
CV-ul cu fotografie. Te apelăm să facem cunoștință. Test de matematică și logică. Discuția în echipă. Interviul.

Trimite CV-ul tău!

cariera@microinvest.md

Contactează direct departamentul resurse umane pentru mai multe detalii 060 452 333 sau apelează la Сall Centre 022 801 701. 

 Luni –Vineri, 09:00 – 18:00, pauza de masă: 13:00-14:00