Microinvest dă start campaniei ÎMPRUMUTĂ ÎNȚELEPT!

În data de 3 octombrie, Microinvest anunță oficial lansarea campaniei anuale ÎMPRUMUTĂ ÎNȚELEPT! – o lună de campanie educațională orientată către clienții existenți și potențiali ai Microinvest. Campania este organizată sub supravegherea a Microfinance Centre – organizație internațională care promovează activ standardele protecției clienților și educația financiară. Campania va rula în 15 țări: Armenia, Azerbaijan, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Franța, Georgia, Grecia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Moldova, Serbia, România, Tadjikistan și Ukraina.

ÎMPRUMUTĂ ÎNȚELEPT! Este campania care atrage atenția la o listă de întrebări cheie pe care fiecare client, care dorește să solicite un împrumut, ar trebui să cunoască un răspuns la ele, pentru a se asigura că solicită un împrumut în condiții de siguranță și la un anumit nivel de responsabilitate.

Pe parcursul campaniei în luna octombrie, angajații Microinvest activ vor promova în rîndul clienților existenți și potențiali un set de informații referitor la campanie, incluzînd pliante și postere. Va fi organizat un eveniment și pentru publicul larg în data de 26 octombrie în cadrul Generator Hub, în strada bd. Ștefan cel Mare 202, bloc 2, începînd cu ora 18:30 va fi înregistrarea, iar evenimentul va da startul la ora 19:00.

Pentru informații adiționale luați legătura cu:

Victor Timotin – 068 200 495, Marketing

victor.timotin@microinvest.md

—————————————————————————————————————————
Microfinance Center este organizația fondată în 1997, cu 105 membri, care include și companii de microfinanțare, investitori și organizații de suport, care activează în sectorul de microfinanțare. MFC organizează traininguri, consultații, întîlniri și cercetări pentru membrii săi, pentru a contribui la dezvoltarea serviciilor de microfinanțare în Europa și Asia Centrală. MFC promovează standardele internaționale de protecție a clienților și educația financiară.

Microinvest – este cea mai mare companie de microfinanțare din Moldova. Suntem un partener de încredere pentru afacerile mici din Moldova, oferind finanțare flexibilă și la timp începînd cu anul 2003. Apreciem clienții care doresc să-și construiască o viață mai bună, și suntem deschiși să susținem oamenii din Moldova în obținerea unui standard mai înalt al vieții.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe