Introducerea codului IBAN din 01.01.2016

18122015

Dragi clienți,

Vă aducem la cunoștință că începînd cu 1 ianuarie 2016, în conformitate cu Hotărârea Băncii Naţionale a Moldovei nr. 56 din data de 05.03.2015 privind modificarea şi completarea Regulamentului cu privire la transferul de credit, în sectorul bancar din Republica Moldova va fi implementat codul IBAN (International Bank Account Number) la efectuarea transferurilor naționale.

Codul IBAN (International Bank Account Number) – reprezintă un şir de caractere care identifică, în mod unic la nivel internaţional, contul unui client deschis la o instituţie financiară prin recunoaşterea de către orice sistem bancar operant în reţeaua SWIFT, fără necesitatea conversiei manuale a datelor. Codul IBAN a fost creat în scopul diminuării riscului transferurilor eronate, timpului de procesare şi reducerii costurilor serviciilor de transfer.

În vederea asigurării unui regim normal de efectuare a plăților pentru împrumutul dumneavoastră, este necesar să mergeți în filialele companiei sau să vă adresați expertului care vă deservește pentru a obține codul IBAN corespunzător băncii partenere la care aveți posibilitate de achitare.

Vă mulțumim.

Cu respect, Echipa Microinvest

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe