Microinvest a prezentat la expoziția MOLDAGROTECH 2016, oferta pentru Agricultori

18032016

Suntem siguri că stabilirea unor relații de durată cu clienții și partenerii noștri se datorează implicării și prezenței noastre acolo unde ei au nevoie, din acest motiv am dorit să prezentăm oamenilor de afaceri produsele avantajoase oferite de noi.

Participarea la expoziția de primăvară Moldagrotech 2016, organizată de echipa Moldexpo, ne-a oferit posibilitatea să interacționăm cu oamenii de afaceri, care dezvoltă agricultura și au grijă de roadă an de an.

Agricultorii merită toată considerația noastră pentru munca depusă, fiindcă, fiți de acord, este una din cele mai solicitante îndeletniciri de la noi din țară. Majoritatea agricultorilor pornesc de la cîteva semințe și ajung să devină lideri de pămînt, în gestiune cu cîteva sute sau mii de hectare.

Pentru a susține agricultorii și dezvoltarea agriculturii, vă oferim credite pînă la 300 000 Lei fără gaj, cu posibilitatea de a lua banii acum și să îi întoarceți la toamnă. Muncim să vă oferim un răspuns în decurs de 1,5 zile și o rată cît mai avantajoasă.

Credem cu dîrzenie că astfel de expoziții sunt benefice dezvoltării mediului de afaceri din țară.

Vă așteptăm și la expoziția Tourism, Leisure & Hotels 2016, unde vom fi prezenți să discutăm și să facem cunoștință cu idei noi și oameni de afaceri.

Mulțumim, echipei Moldexpo pentru organizare.

Diplomă de participare MoldAgroTech – Spring, Microinvest

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe