Compania Microinvest creditează întreprinderile mici din Republica Moldova din 2003 și este unul dintre liderii acestui segment. În tot acest timp am acordat împrumuturi pentru zeci de mii de clienți și știm ce este important pentru ei.

Perioada sărbătorilor este perioada în care cheltuielile sunt mai mari, atât pentru persoanele fizice cât și pentru afaceri. De aceea, anume acum venim cu o ofertă unică – credite pentru dezvoltarea afacerilor de până la 500 000 de lei fără gaj.

„Potrivit clienților noștri, oferirea gajului încetinește foarte des procesul de obținere a unui credit, totodată deținătorii de mici afaceri uneori pur și simplu nu pot oferi un gaj pentru suma necesară. Anume din acest considerent am elaborat o ofertă cu privire la gaj, care soluționează această sarcină pentru o anumită categorie de clienți”, a menționat Olga Podfigurnaia – Șef departament clienți business în cadrul Microinvest.

Tehnologia noastră este maxim orientată spre client, de aceea punem accentul pe viteza și eficiența procesului de finanțare. Puteți completa o cerere de împrumut online, accesînd site-ul nostru, după care expertul în creditare Vă va contacta și va conveni o întâlnire cu Dvs. În 24 de ore veți primi deja decizia companiei.

Microinvest manifestă o abordare responsabilă în procesul de creditare. Scopul nostru este să dezvoltăm afacerile, dar să nu supra îndatorăm oamenii de afaceri cu plăți lunare excesive pentru rambursarea împrumuturilor. Noi analizăm activitatea clienților noștri și facem cunoștință personal cu fiecare din ei. Vedem situația reală, iar acest lucru ne permite să oferim astfel de sume fără gaj.

Vă invităm și pe Dvs. să beneficiați de oferta noastră specială, completând cererea online pe site-ul nostru sau să ne contactați în una dintre cele 12 filiale din întreaga țară. Echipa noastră de experți profesioniști, tineri și activi în domeniul creditării Vă va ajuta să obțineți un împrumut rapid, fără prea multe documente și în volumul necesar.

__________________________

Microinvest este o companie de micro finanțare cu capital străin, care activează pe teritoriul Republicii Moldova din 2003. Compania este un partener de încredere pentru întreprinderile mici, oferind clienților finanțare flexibilă și la timp.

Microinvest – un partener de încredere.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe