Află ce sumă poți să împrumuți

Prima etapă în luarea deciziei raționale despre un credit este să stabilești cât poți să împrumuți.

Majoritatea oamenilor își subestimează cheltuielile și își supraestimează veniturile, ceea ce nu este corect. Ba mai mult, nu trebuie să uităm nici de situațiile excepționale, care, apar de obicei, atunci când ne așteptăm mai puțin.

Află mai multe

Calculează cât trebuie să achiți pentru credit

Pentru a lua o decizie responsabilă, este important să cunoști metoda de calcul a costului creditului, perioada de rambursare și toate comisioanele și plățile suplimentare. Toate acestea constituie DAE (dobânda anuală efectivă).

Aceste informații nu trebuie să lipsească din documentele contractuale, iar expertul în creditare este obligat să le comunice și explice, dacă este cazul, înaintea semnării contractului.

Află mai multe

Asigură-te că ai înțeles condițiile contractului

Semnarea conștientă a unui contract de creditare nu înseamnă doar citirea acestuia, ci și înțelegerea angajamentului luat, față de organizația financiară, care îți acordă credit. Pentru a înțelege toate condițiile, trebuie să știi la ce anume să fii atent când urmează să semnezi un astfel de document.

Microinvest te ajută să clarifici ce informații trebuie să conțină un contract de împrumut

Află mai multe

Regula de aur a unui credit rațional este să respecți toate prevederile cu care ai fost de acord atunci când ai semnat contractul de credit. Aceasta ar însemna să iei o decizie înțeleaptă referitor la modul în care vei utiliza banii împrumutați, dar și să ții cont de rambursarea lor în timp.

Noi, cei de la Microinvest punem accent pe împrumuturi responsabile și crearea unor relații stabile cu fiecare client. Iar acest lucru este posibil, ținând cont de câteva recomandări simple, dar eficiente

Află mai multe

Află ce poți face dacă nu ești mulțumit

Procesul de creditare include mai multe etape, fiecare din ele avându-și rolul său în stabilirea unor relații sigure și de încredere între organizația financiară și beneficiar. Succesul unui credit depinde în primul rând de alegerea unei organizații financiare sigure, înțelegerea tuturor condițiilor de creditare și respectarea acestora, atât de client, cât și de creditor.

Microinvest, în calitate de creditor responsabil, te ajută să înțelegi care sunt principalele etape ale procesului de creditare

Află mai multe

Mai ai și alte întrebări

SCOPUL NOSTRU ESTE CA SĂ-ȚI FIE TOTUL CLAR

Suntem on-line de luni până vineri de la 9:00 la 18:00.

Sună chiar acum la 022 801 701 și noi o să-ți răspundem la orice întrebare sau

    Trimite

    Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

    Folosim cookie-uri.
    Aflați mai multe