Microinvest inaugurează noua reprezentanță din or. Soroca

27052019

La data de 28 mai, Microinvest va deschide oficial o nouă reprezentanță într-un nou oraș din zona de Nord a republicii. De data aceasta, Microinvest a ales orașul Soroca, datorită potențialului acestei regiuni și a dinamicii cu care se dezvoltă întregul raion.

Noul oficiu, situat în zona centrală pe Str. Independenței 75a, este unul vizibil și accesibil pentru clienții și partenerii companiei, fiind special creat pentru a le oferi o deservire profesionistă și confortul necesar pentru realizarea diverselor operațiuni.
În această reprezentanță, sunt așteptați clienții care doresc să contracteze atât credite pentru afaceri precum și pentru scopuri personale.

,,Extinderea și dezvoltarea companiei rămâne a fi principalul nostru obiectiv și respectiv, ținem cont de tendințele pieții, a regiunilor, și ne dorim să fim prezenți acolo unde într-adevăr societatea are nevoie de un partener de încredere” a declarat directorul executiv al Microinvest, Dumitru Svinarenco.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe