La data de 28 mai 2019, în orașul Soroca a avut loc evenimentul care a marcat inaugurarea celei de-a 13-a reprezentanțe a companiei Microinvest.

Este un oraș deosebit iar ideile de afaceri pe care le au locuitorii de acolo, sunt de-a dreptul interesante și originale, oferind companiei experiențe noi.
Faptul că încă un oraș din zona nordică a fost ales pentrue extinderea companiei, denotă potențialul și încrederea în această regiune.

Ca de fiecare dată, evenimentul marca Microinvest, a adunat aproximativ 50 de antreprenorii, agricultorii și persoanele fizice care au beneficiat de finanțare transparentă și responsabilă, deoarece este foarte important pentru companie experiența clientului pe tot parcursul colaborării.
,, Odată cu deschiderea oficiului în Soroca, ne-am setat scopuri mărețe, cele mai importante fiind acordarea suportului în procesul de dezvoltare a afacerilor sau a scopurilor personale a clienților noștri”, a declarat Oxana Pisaniuc, expert superior Microinvest Soroca.

În noua reprezentanță, clienții sunt întâmpinați atât de experți cu o experiență vastă în creditare, dar și tineri specialiști, întorși în orașul natal după absolvirea studiilor economice din capitală.
Compania reușește să-și mențină poziția de lider a pieței de microfinanțare, ajungând deja la 1,4 mlrd lei portofoliu de credite.
Nu mai este o noutate faptul că secretul succesului companiei stă în atitudinea față de clienți, standartele de deservire certificate la nivel internațional și responsabilitatea cu care se acordă creditele Microinvest.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe