Înțelegem necesitățile clienților noștri și suntem gata să vă oferim creditare simplă și pe înțelesul fiecăruia.

Avînd un venit stabil vă oferim credit pentru:

Condiții avantajoase

Tip credit
Suma creditului
Termenul creditului, luni

Completați cererea online, iar dacă apar întrebări vă rugăm să telefonați la: 022 801 701

Introduceti informația despre solicitant:
Nume
Prenume
IDNP
GSM
Indicati condițiile împrumutului:
 
Suma
Termenul (luni)
Descrieţi scopul
Selectaţi filiala
Introduceţi informaţia despre persoana de contact:
Nume, Prenume
GSM
Comentariu

Încarcaţi fişiere

Opțional: Dacă dispuneți de copia buletinului de indentitate încărcați-o aici – max. 10 MB/fişier)

Atenție! Vă rugăm să încărcați fotocopia buletinul de identitate scanată de pe original, nu de pe xerocopia originalului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin bifarea căsuței de mai jos, Clientul (în continuare ”Solicitantul-Împrumutat”) recunoaște că I s-au adus la cunoștință și acceptă, condițiile, temeiurile și termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal, în sensul Legii nr.133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv despre drepturile care îi revin conform legii menționate. În scopul examinării posibilității prestării de către ÎM OMF MICROINVEST S.R.L. (în continuare ”Companie”) a unor servicii financiare de creditare, dar nefiind limitate la acordarea și gestionarea împrumutului, după caz, colectarea debite, inclusiv prin persoane terțe fizice/juridice, împuternicite de Companie, Solicitantul-Împrumutat își exprimă consimțămîntul său expres și necondiționat cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal prezentate atât personal, cât și/sau, obținute de Companie prin intermediul surselor externe de informare (aplicațiilor on-line și a bazelor de date publice). Totodată dau consimțământul ca Microinvest SRL să acceseze și să verifice informațiile precum și datele cu caracter personal în Registrul Garanțiilor și datele din Organele Cadastrale Teritoriale.

Introduceţi codul din imagine
  

Aveți întrebări referitor la procesul de creditare? Suntem mereu bucuroși să vă oferim o consultație. Sunați: 022 801 701