MCI Logo

Un gospodar bun se cunoaște după gardul său. Iar un gard gospodăresc trebuie să fie arătos, trainic și desigur ales corect, ca să-ți completeze perfect casa. Dacă la partea estetică, există o gamă imensă de modele de garduri, pentru toate preferințele și buzunarele, când vine vorba de alegerea materialului potrivit, ai nevoie de recomandările unui producător de încredere.

Compania Lider, partener Microinvest este unul dintre primii și cei mai mari producători de materiale pentru acoperișuri și fațade din Moldova. Pe lângă cel mai bun acoperiș, ei îți pot oferi și o varietate mare de garduri rezistente și frumoase. Certificați conform sistemelor internaționale de calitate, cei de la Lider te pot ajuta să alegi soluția optimă pentru gospodăria ta, atât din punct de vedere funcțional, cât și financiar. Și pentru că e vară și reparația e în toi, te invităm să afli ce criterii contează atunci când alegi un gard.

Cu ce începe alegerea unui gard? Sfaturi de la Lider și Microinvest

Alegerea unui gard începe cu stabilirea tipului și crearea proiectului, în funcție de dimensiuni, necesități și preferințe. Fie că îți dorești un gard de tip deschis sau închis, mai înalt sau mai jos, pentru casă sau pentru alte destinații, este important să cunoști principalele criterii tehnice, de care depinde rezistența și aspectul practic al unui gard. Primul și cel mai important criteriu este materialul. Astăzi există diverse materiale folosite în producere: de la lemn, beton, cărămidă și până la profil metalic.

Gardurile din metal profilat sunt opțiunea perfectă ce îți poate oferi cel mai bun raport preț-calitate. Cu un design minimalist și modern în același timp, acestea se vor integra perfect atât într-o gospodărie, cât și într-o afacere. În plus, metalul profilat atesta rezultate uimitoare și la capitolul rezistență, indiferent de climă sau sezon. Iată doar câteva din avantajele menționate de către experții Lider, de ce să optezi pentru garduri metalice:

  1. Metalul cu profil reliefat este durabil și stabil.
  2. Se montează ușor, în termeni scurți, cu ajutorul unor stâlpi din metal, beton, cărămidă etc.
  3. Este rezistent la factori externi, precum: fluctuațiile de temperatură, umiditatea, ninsoarea sau razele ultraviolete, datorită galvanizării și unui strat special de protecție din poliester.
  4. Arată bine pe ambele părți, datorită acoperirii cu un strat de polimer colorat.
  5. Oferă un design armonios, cât și un nivel înalt de protecție și intimitate.
  6. Se potrivește pentru orice gospodărie, combinat cu detalii suplimentare, precum: stâlpi de susținere personalizați, o nuanță mai deosebită, fundament din cărămidă sau piatră.

Lista de avantaje mai poate fi completată și cu alte istorii frumoase ale clienților Lider, care astăzi au atât un acoperiș perfect, cât și un gard trainic și frumos, ce nu se teme de timp, ploaie sau soare. Apropo, pentru că știm că investițiile în reparație sunt destul de costisitoare, toți clienții Lider pot beneficia de oferta specială în parteneriat cu Microinvest: posibilitatea achitării în rate, cu dobânda 0%, pe o perioadă de până la 12 luni. La Lider găsești și alte componente vitale pentru casa ta: de la sisteme pluviale, table cutate și până la ferestre de mansardă și scări de acces în pod.

Amenajează-ți gospodăria cu tot ce ai nevoie pentru confort, împreună cu Lider și Microinvest.

__________________________________________________

Exemplu de calculare a creditului cu rata dobânzii 0%, fără comisioane suplimentare

Pentru un împrumut cu suma totală de 60 000 de lei, pe o perioadă de 6 luni, suma lunară spre achitare va fi de 10 000 de lei. Astfel, în final, vei achita 60 000 de lei, fără plăți suplimentare. În acest caz, DAE constituie 0%.

Reține, creditul se acordă pe o perioadă stabilită și presupune obligația de plată.