MCI Logo

Sesizează o încălcare

Pentru că părerea ta este foarte importantă pentru noi și din dorința de a îmbunătăți încontinuu serviciile prestate, te rugăm să ne informezi dacă ai depistat un caz de fraudă, încălcare sau dorești să vii cu o sugestie ori reclamație, prin intermediul următoarelor canale de comunicare:

  1. Expediază un e-mail la adresa: sesizari@microinvest.md
  2. Telefonează la Linia Fierbinte: 022 802 100
  3. Trimite un mesaj anonim prin intermediul formularului de contact
  4. Trimite o scrisoare poștală la adresa oficiului central sau la oricare din adresele oficiilor secundare ale companiei
  5. Telefonează la Call-Centru 022 801 701
  6. Discută cu un angajat prin prezentarea personală în oricare oficiu secundar sau oficiu central al companiei
  7. Scrieți un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare ale companiei

Mesajele sunt gestionate și analizate în conformitate cu respectarea cerințelor de confidențialitate.

Microinvest SRL va lua în considerare pentru analiză sesizările care sunt completate în mod corect, conțin toate informațiile necesare, pot fi citite și au un limbaj adecvat. De asemenea, vom analiza, dar ne rezervăm dreptul de a nu răspunde sesizărilor fără Nume, Prenume și Datele de contact ale autorului și sesizărilor care conțin un limbaj necenzurat și ofensator.

Informația detaliată referitor la modalitățile de întocmire și factorii de resort autorizați să primească și să soluționeze sesizările/reclamațiile clienților se găsește în Regulamentul privind mecanismul de Soluționare a petițiilor clienților în cadrul Microinvest SRL

Ești client Microinvest?

Compania Microinvest are grijă de protecția datelor cu caracter personal, de aceea te informăm că datele cu caracter personal furnizate de către tine vor fi prelucrate în procesul de examinare și soluționare a petițiilor. Ele vor fi accesibile persoanelor responsabile desemnate din cadrul Companiei. Informații complete despre prelucrarea datelor poți găsi aici.

Dacă nu dorești ca datele tale să fie prelucrate de către Microinvest, te rugăm să eviți completarea formularului de contact de mai sus.