Condiții de utilizare a site-ului

Produsele și serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru Organizația de Creditare Nebancară Microinvest S.R.L. și sunt proprietatea ei exclusivă. De asemenea, OCN Microinvest SRL deține toate drepturile de proprietate intelectuală privind marca comercială, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site.

 

OCN Microinvest SRL depune toate eforturile pentru a prezenta în mod cât mai clar și concis toate informațiile din acest site. Cu toate acestea, OCN Microinvest SRL nu este și nu va fi legal responsabil sub nici o circumstanță pentru nici o inadvertență ori descriere eronată a informațiilor prezentate în acest site. Pentru a afla informații mai detaliate despre produsele și serviciile OCN Microinvest SRL, asupra condițiilor contractuale, taxelor, tarifelor și comisioanelor aferente, puteți contacta orice reprezentant al Companiei noastre în una din unitațile noastre, precum și sunînd la 022 801 701 (Call Center).

 

Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente în site sunt protejate de legea privind dreptul de autor și drepturile conexe, și sunt proprietatea OCN Microinvest SRL sau a afiliaților/partenerilor săi.

Este interzisă reproducerea, copierea, multiplicarea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al OCN Microinvest SRL. Excepție la această regulă fiind distribuirea pe rețele de socializare a materialelor de pe site, sau preluarea de informații de pe site cu indicarea link-ului către sursă.

 

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o ofertă fermă de a contracta, cu atât mai mult ele nu se constituie ca o ofertă de vânzare-cumpărare a vreunui instrument financiar ori produs.

 

Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii și informațiilor din prezentul site, cu excepția detinatorului său legal – OCN Microinvest SRL, dă dreptul unilateral și neechivoc ca OCN Microinvest SRL să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanțelor legal competente pentru sancționarea acestui fapt.

Orice persoană care viziteaza site-ul www.microinvest.md și care oferă date sau informații cu caracter personal Companiei își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Companie în vederea efectuării de studii de piață sau transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; realizării de către Companie a operațiunilor de recrutare de personal; soluționarea de către Companie a cererilor, întrebărilor, petițiilor și reclamațiilor adresate Companiei.

 

Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal, inclusiv informații despre Cookie-urile utilizate de către companie,  accesează pagina Politica de Confidențialitate.

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe