Produse clare și adecvate

Creditul e ca un puzzle - totul trebuie să fie la locul său

Cine nu iubește să construiască puzzle-uri? Regula principală ca să-ți iasă tabloul final este să pui toate piesele la locul lor și să nu lipsească niciun detaliu. La fel e și cu creditele. E greu să găsești oferta care ar conține toate elementele importante pentru tine – prețul adecvat, suma necesară, termenul potrivit și gajul minimal, toate la momentul oportun.

Anume după acest principiu ne conducem la Microinvest, unde ai parte de formate ADECVATE ale produselor financiare.

Află mai mult

Prevenirea supraîndatorării

Un credit responsabil înseamnă echilibru în fiecare pas

Cauza numărul unu de ce oamenii se tem de credite este că vor cădea în gaura „neagră” a datoriilor. Fără îndoială, creditele  sunt o responsabilitate și pot fi comparate cu un sport la înălțime. Trebuie să-ți ții echilibrul și să calculezi fiecare pas, ca să ajungi la destinație fără accidente.

La Microinvest, ne pasă de situația financiară a fiecărei client și vrem ca creditele să-l ajute să-și realizeze scopurile atunci când are nevoie, fără situații neplăcute.

Află mai mult

Condiții transparente

Contractul e cel mai bun prieten în creditare

Uneori, semnarea unui contract de credit e la fel ca alegerea unui pepene verde. La prima vedere, pare a fi mare, frumos și copt. Dar când ajungi acasă, ai toate șansele să te pomenești cu surprize neașteptate, și să fie veșted, cu coaja groasă și multe semințe.

La Microinvest suntem deschiși în tot ceea ce facem.  Te ajutăm să înțelegi cât, cum și pentru ce plătești, ca să iei o decizie responsabilă și asumată.

Află mai mult

Prețuri stabilite obiectiv

Un preț mic la credit nu îți garantează cea mai bună OFERTĂ

Cui nu-i plac reducerile și prețurile mici? Cu creditele, e la fel. În goana după oferte minime, uităm să atragem atenția că 0% nu înseamnă întotdeauna GRATUIT. Și că prețul unui credit nu e alcătuit doar din dobândă, dar și alte costuri suplimentare, nu întotdeauna obiective.

La Microinvest, avem grijă să stabilim responsabil prețurile creditelor și să oferim oferte avantajoase și obiective.

Află mai mult

Tratare respectuoasă

Nu avem locuri VIP pentru persoane fizice sau juridice

În avion, la hotel sau la bancă, toți ne-am confruntat cu situația de împărțire pe clase a clienților, în VIP sau econom. Aparent corect dar frustrant, e și firesc să ne dorim să fim tratați egal, indiferent de valoarea serviciului pe care îl solicităm.

La Microinvest, tratăm corect și respectuos fiecare client care a ales, indiferent de felul cum arată, ce haină poartă sau că e persoană fizică sau antreprenor.

Află mai mult

Confidențialitatea datelor

Păstrăm datele tale personale cu grijă și responsabilitate

Imaginează-ți că îi spui ceva unui prieten și el alege să se „împartă” cu secretele tale cu oamenii din jur. Te simți trădat și trist, nu-i așa? La fel e și cu datele personale. Fie că semnezi un contract sau ai nevoie de o consultație, companiile cu care colaborezi trebuie să-ți prelucreze datele cât mai obiectiv.

La Microinvest, păstrăm datele tale personale la fel ca într-un safeu. Nu te deranjăm cu SPAM, mesaje sau reclame inutile – îți oferim doar ce ai nevoie, atunci când ai nevoie.

Află mai mult

Soluționarea reclamațiilor

O situație neclară rezolvată astăzi, va aduce doar beneficii

Ai observat cât de frumoase sunt reclamele și cât de dificile sunt situațiile în care nu ești mulțumit de un produs? La sigur, ai avut momente când a trebuit să întorci ceva în magazin, fie un produs expirat sau care nu ți s-a potrivit, și te-ai confruntat cu felul de explicații de ce nu e posibil să faci acest lucru.

La Microinvest, suntem deschiși către toate reclamațiile, bune sau mai puțin bune și gata să găsim cele mai eficiente mecanisme de soluționare.

Află mai mult

Mai ai și alte întrebări?

Ne dorim ca totul să îți fie clar

Suntem on-line de luni până vineri de la 9:00 la 18:00

Sună acum la 022 801 701 și află răspunsul la orice întrebare sau

    Trimite

    Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

    Folosim cookie-uri.
    Aflați mai multe