MCI Logo

GOLD în domeniul protecției clienților – Microinvest unica organizație financiară certificată din Moldova

Într-o eră în care siguranța și satisfacția clientului sunt fundamentale pentru fiecare companie, Microinvest stabilește noi standarde de protecție a clienților în industria financiară din Moldova. Cu mândrie, anunțăm obținerea prestigioasei certificări GOLD din partea Comitetului de Certificare MFR – o realizare semnificativă pentru echipa Microinvest, care atestă nivelul de devotament și expertiză în toate procesele companiei, de la finanțarea responsabilă, până la interacțiunea cu fiecare client.

Pentru a obține noua certificare, compania noastră a fost implicată într-un proces complex de audit organizat de MFR, care a inclus numeroase etape de verificare, ședințe independente cu clienții și analiza fiecărui aspect care presupune îndeplinirea celor mai riguroase standarde de protecție a clienților, conform Standardului Universal pentru Managementul Performanței Sociale.

Microinvest este unica organizație din Moldova deținătoare a acestei certificări. Ne mândrim că putem fi un exemplu pentru instituțiile din întreaga țară. Clienții noștri beneficiază de cele mai transparente și clare condiții în procesul de creditare, finanțare corectă și transparentă și abordare constructivă la orice solicitare.

Suntem responsabili și transparenți în fiecare etapă a procesului de creditare

Calitatea, transparența, responsabilitatea, oamenii și persistența sunt valori după care ne conducem în colaborarea cu fiecare client. Timp de 7 ani, compania noastră a fost certificată în domeniul protecției clienților în conformitate cu metodologia SMART. Începând cu 2022, metodologia de certificare a fost adaptată, fiind introduse 3 nivele noi de certificare: Bronz, Silver și Gold.

Suntem recunoscători partenerului nostru strategic FMO, Banca Olandeză de Dezvoltare, care ne-a oferit un sprijin esențial în procesul de certificare și cu care avem o colaborare productivă și eficientă de peste 15 ani. FMO a demonstrat o încredere profundă în modelul nostru de afacere și capacitatea de a genera un impact pozitiv asupra întreprinderilor mici și mijlocii din Moldova.

Și cel mai important, această realizare ar fi fost imposibilă fără munca și angajamentul întregii echipe. Fiecare membru al echipei Microinvest joacă un rol esențial în acest parcurs, îmbinând profesionalismul cu pasiunea, pentru a asigura cea mai bună experiență pentru clienții noștri. Promitem să oferim și în continuare soluții financiare responsabile, la cele mai înalte standarde, pentru oamenii harnici din Moldova.

„A fost departe de a fi o sarcină ușoară, iar certificarea Gold nu a fost garantată – a fost necesar să luptăm cu vehemență și să demonstrăm că procesele noastre reale corespund standardelor internaționale. Modelul nostru și cultura echipei Microinvest sunt mai presus de orice proceduri, asigurând protecția clienților în orice situație. Acest aspect amplifică valoarea certificării, confirmând eforturile considerabile depuse de fiecare membru din echipa noastră, fapt pentru care sunt extrem de recunoscător. În calitate de lider pe piața nebancară, această certificare are o importanță majoră nu doar în interiorul organizației, ci și pentru creditorii noștri externi și partenerii internaționali, plasându-ne ca un model de creditare  responsabilă și transparentă.” – Dumitru Svinarenco, Director executiv Microinvest

Vă mulțumim pentru încrederea acordată. Împreună construim un viitor financiar sigur și luminos.

Microinvest – credite pentru oameni harnici

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE