E rapid, comod și ușor cu Microinvest

3500000
lei fără gaj
24
ore pentru decizie
35000
idei de afaceri realizate
20
ani de activitate

Avantajele creditelor pentru afaceri

TU VII CU IDEEA, NOI AVEM SOLUȚIA
 • Îți oferim suma și termenul de care ai nevoie
 • Pentru mijloace circulante până la 3 ani
 • Pentru mijloace fixe până la 10 ani
 • În lei sau în valută
 • Grafic de plată individual
 • Poți semna contractul în cel mai apropiat oficiu sau online
 • Ai posibilitatea de rambursare anticipată a creditului

Sună la 022 801 701 sau lasă-ne numărul de telefon și noi vom veni cu soluția potrivită pentru afacerea ta.

  Trimite

  Nu e nevoie de gaj pentru toată suma

  Noi luăm decizia în baza stabilității financiare a afacerii, ci nu a gajului

  De exemplu, pentru procurarea tehnicii în valoare de 700 000 mii lei, poți beneficia de un credit pentru business, lăsând în gaj tehnica respectivă, fără a fi nevoie de prima rată sau alte active în gaj.

  • Noi găsim soluția care ți se potrivește cel mai bine, atunci când nu e nevoie de gaj
  • Până la 3 500 000 lei, poți accesa un credit fără gaj
  • Dacă totuși se va percepe gaj, poți lăsa în gaj ceea ce îți este cel mai comod: tehnică, mijloace de transport, spații comerciale și altele

  Află ce sumă fără gaj poți obține.

   Trimite

   Limită de credit valabilă pentru un an

   CUNOAȘTE ȘI VALORIFICĂ PE DEPLIN POTENȚIALUL BUSINESS-ULUI TĂU

   Limita de credit – suma maximă pe care o poți lua pe parcursul unui an. Stabilirea limitei este gratuită și nu impune nicio obligație.

   De exemplu, dacă limita ta de credit este de 1 000 000 lei, poți împrumuta întreaga sumă chiar astăzi sau poți să iei câte 500 000 lei, în intervale diferite.

   • Noi vom efectua o analiză financiară și vom stabili limita de credit
   • Timp de un an, ai posibilitatea să iei în orice moment, orice sumă până la limita stabilită
   • Fără acte în plus, fără alte analize financiare și stres
   • Vei economisi timp și vei ști exact ce sumă poți lua, în mod sigur

   Află limita de credit pentru afacerea ta chiar acum – sună la
   022 801 701 sau lasă un număr de telefon și te sunăm noi

    Trimite

    Credite pentru agricultori

    ABORDARE INDIVIDUALĂ PENTRU AFACEREA TA

    Agricultura pentru noi este un domeniu deosebit. Oferim finanțare în funcție de necesitățile sezoniere ale afacerii tale.

     Devino clientul nostru chiar acum, sună la 022 80-17-01

      Trimite

      Partenerii noștri

      PROCURĂ TEHNICA, ECHIPAMENTUL ȘI MATERIALELE DE CARE AI NEVOIE, ÎN CREDIT, LA CELE MAI AVANTAJOASE CONDIȚII

      Dacă dorești să devenim parteneri, sună la 022 801 701 sau lasă-ne numărul tău.

       Trimite

       Ce spun clienții noștri despre noi

       Credităm și ne mândrim cu antreprenorii Moldovei
       Mihai Sănduța și Serghei Mîțu

       fondatorii restaurantului „Attico”

       „Colaborarea cu Microinvest am început-o la scurt timp după inaugurare. Chiar dacă totul merge bine, am avut nevoie de un suport financiar sigur și rapid. Expertul a înțeles din prima necesitățile noastre și în scurt timp am aplicat pentru primul credit, încrezuți și fără frică. Sunt multe obstacole în acest domeniu, dar dacă ai un partener de încredere și o echipă bună alături, totul merge mai ușor.”

       AFLĂ MAI MULT
       Serghei Dodon

       Mulți visează să aibă propria lor afacere, dar puțini sunt cei care au curajul să o facă. Serghei Dodon din Ștefan Vodă este unul dintre cei care au avut curajul de a deveni antreprenori și nu a regretat niciodată alegerea făcută. Deja de 15 ani, Serghei comercializează tehnică agricolă și gospodărească. Datorită vânzărilor online și creditului de la Microinvest, pandemia a ocolit antreprenorul și nu l-a împiedicat să înregistreze profit, nici în acest an.

       AFLĂ MAI MULT
       Nicolae Chistruga

       În secolul XXI, informația reprezintă puterea, iar unul dintre cei care are grijă să ne aducă actualitatea în casele noastre este Nicolae Chistruga, directorul companiei de furnizare a serviciilor internet, „Click Com”. Ca și orice antreprenor, Nicolae a avut nevoie de un capital de start și, desigur, un partener în afacere, de aceea a apelat la Microinvest, ca împreună să modernizeze zona de Nord a țării.

       AFLĂ MAI MULT
       Maria Bumbu

       Să ai propria afacere este un mare succes, dar să ai un business care îi face fericiți pe alții este un mare noroc. Maria Bumbu, împreună cu soțul său, Mihai, și-au construit o astfel de afacere. Acum nouă ani, cuplul a fondat propria lor tipografie, de format mare. Împreună cu Microinvest, cei doi au reușit să facă față chiar și pandemiei, ba mai mult: au reușit și să lupte cu virusul periculos.

       AFLĂ MAI MULT
       Nicolae Croitoru

       Proprietarul afacerii „Bucătării N. Croitoru”

       Când am solicitat un credit știam  sigur ce vreau și eram încrezut în planurile mele. Microinvest a crezut în mine și afacerea mea, iar asta ne-a ajutat să ne dezvoltăm. Un credit bine gândit îți va aduce doar avantaje, dacă faci acest lucru cât mai responsabil și apelezi la un partener de încredere.

       AFLĂ MAI MULT
       Olga Untură

       Directorul magazinului de haine OVR

       Cu Microinvest colaborăm deja de mulți ani. Primul credit l-am luat aproape 10 ani în urmă, iar de atunci colaborăm fructuos și chiar am devenit clienți fideli. Să colaborezi cu cineva care îți va calcula obiectiv veniturile afacerii și va veni cu soluții eficiente de dezvoltare e un adevărat noroc. Un alt plus este operativitatea și simplitatea procesului de creditare, fără prea multă birocrație.

       AFLĂ MAI MULT
       Fiodor Caragheaur

       Proprietarul companiei Ciffi-ml plus

       Microinvest mereu o să rămână recomandarea numărul unu ca partener de afaceri. Când am început să colaborăm cu ei, tatăl meu încă lucra cu utilajele din timpurile sovietice. Avea o mașină de marcaj GAZ-53, încă din anii ’80. Iar eu visam la o mașină nouă și modernă. Pe care am și cumpărat-o în scurt timp.

       AFLĂ MAI MULT
       Bocla Anatolie

       Proprietarul unei croitorii din Edineț

       Despre credite am o părere foarte bună, dacă vrei să crești, te ajută foarte mult. Colaborarea mea cu Microinvest, încă de la primul credit s-a dovedit a fi una productivă, din toate punctele de vedere. I-am explicat expertului în creditare ce planuri am și de ce am nevoie și el mi-a oferit cea mai bună soluție.

       AFLĂ MAI MULT
       Veaceslav Duduș

       Rețea de cafenele

       Creșterea și dezvoltatea afacerii a fost posibilă inclusiv datorită partenerului financiar pe care l-am găsit. Microinvest ne-a oferit susținere la momentul potrivit. Ceea ce ne-a plăcut cel mai mult este flexibilitatea, posibilitatea de a alege data plății și viteza de luare a deciziei, iar limita de credit aprobată ne permite să obținem banii în timp redus și fără a colecta documente suplimentare.

       AFLĂ MAI MULT
       Igor Caraghiaur

       Ceea ce ne face diferiți pe o piață unde există atâta concurență, este cu siguranță investiția continuă în inovație și siguranță, fapt ce a necesitat un nou credit de la Microinvest și care a făcut posibilă dublarea vânzărilor și a profitului. Colaborarea cu Microinvest ne-a adus exact suportul financiar de care aveam nevoie iar rezultatele au fost chiar și peste măsura așteptărilor noastre.

       AFLĂ MAI MULT
       Crivorucenco Anatolie

       farmacie veterinară

       Accesarea creditului  de la Microinvest a  fost inițial destinată zootehniei, ca mai apoi să mai accesez alte două pentru lansarea unei farmacii veterinare. Am fost sinceri cu experții de creditare din Microinvest și de fiecare dată am obținut ceea de ce am avut nevoie într-un timp foarte scurt și cu un pachet minim de acte.

       AFLĂ MAI MULT
       Zanoaga Roman

       comercializarea materialelor de construcții

       Am apelat la Microinvest pentru că ne dorim să fim o afacere competitivă și să oferim clienților noștri o gamă de produse variată și calitativă, iar Microinvest ne-a oferit la timp susținerea financiară necesară pentru a asigura diversitatea produselor noastre.

       AFLĂ MAI MULT
       Alexandreanu Vasile

       producerea mobilei

       Consider că secretul succesului constă în investiția la timp în echipament și câteva calcule care să asigure faptul că o să-ți poți permite să le întorci. Аstfel am crescut și noi cu suportul financiar de la Microinvest, credit cu credit, detaliu cu detaliu. Nu ne oprim aici, avem planuri și speranța că o să exportăm în cât mai multe țări din Europa și nu doar.

       AFLĂ MAI MULT
       Zmeu Ilie

       service auto

       Am ajuns la acest nivel datorită perseverenței , dorinței de a mă ocupa cu lucrul meu preferat și desigur, datorită suportului pe care mi l-a acordat compania Microinvest. Datorită sprijinului lor financiar am reușit să îmi dezvolt afacerea mea proprie. Am ales Microinvest pentru rapiditatea în deservire, pentru profesionalismul angajaților și pentru încrederea pe care au acordat-o afacerii mele.

       AFLĂ MAI MULT
       Theodor Mayr

       Exportul de lemn prelucrat și fabricarea elementelor de mobilă pentru export

       Ce pot spune despre echipa Microinvest? În primul rând ei sunt profesioniști care se țin de cuvânt. În al doilea rând – sunt rapizi și în al treilea – oferă finanțare fără gaj. Datorită acestor calități am reușit să obțin finanțare în decurs de 2 zile pentru materie primă, fără să mă distrag de la activitățile mele de bază. Pentru încrederea pe care Microinvest o acordă mie ca și client voi continua să lucrez cu ei.

       AFLĂ MAI MULT

       Mai ai și alte întrebări?

       NE DORIM CA TOTUL SĂ ÎȚI FIE CLAR

       Suntem on-line de luni până vineri de la 9:00 la 18:00.

       Sună chiar acum la 022 801 701 și află răspunsul la orice întrebare sau lasă-ne numărul tău, ca să-ți stabilim o întâlnire cu unul din experții noștri în creditare.

        Trimite

        Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

        Folosim cookie-uri.
        Aflați mai multe