MCI Logo

Mașina de uscat rufe e un bun prieten și ajutor în orice casă. Pe lângă faptul că îți aduce confort și îți ușurează rutina casnică, mai are grijă și de portmoneul tău. În ultimii ani, mașina de uscat rufe a început să obțină o popularitate din ce în ce mai mare. Dacă câțiva ani în urmă, puțini erau cei care își procurau un uscător pentru rufe, în zilele noastre, tot mai multe persoane optează pentru un uscător, care în timp redus îți usucă toate hainele.

Timpul tău este prețios, iar spațiul din casă este limitat. Mașina de uscat rufe te va ajuta să termini cu responsabilitățile din gospodărie mai repede decât ți-ai imagina. Având un uscător în casă, uiți de întinderea rufelor prin toată casa, la balcon sau alte spații, care îți creează incomodități și mărește gradul de umiditate a aerului în casă sau apartament. Un uscător de rufe se descurcă rapid cu orice tip de material. Acum nu mai stai ore în șir să aștepți până hainele tale se vor usca în mod natural, aparatul este o adevărată salvare, când ai nevoie rapid de un anumit articol vestimentar. Încă stai la dubii? Hai să-ți povestim despre cele mai importante avantaje ale unui uscător de rufe:

Mașinile de uscat rufe sunt de diferite tipuri, cu diverse funcții și programe, așa că înarmează-te cu răbdare și acordă-i deciziei importanță, ca să faci cea mai bună alegere. Te asigurăm că odată ce ai făcut alegerea potrivită, o să te bucuri din plin de noua achiziție. Microinvest împreună cu Ultra, cel mai mare mall de electronice și electrocasnice, îți oferă câteva sfaturi utile, care cu siguranță te vor ajuta să cumperi mașina de uscat rufe ce ți se potrivește ție și familei tale:

  1. Folosește ruleta. Dacă ai ales deja spațiul pentru ajutorul tău în casă, ia toate măsurile înainte de a analiza ofertele și nu uita să lași câte 10 cm spațiu între uscător și peretele pentru ventilare.
  2. Atrage atenția la tipul de uscare. În funcție de modalitatea de uscare, există 2 tipuri de uscătoare: cu ventilație și cu condensare. Uscătorul cu ventilație este mai eficient, însă pentru a funcționa, are nevoie de o conductă exterioară, care să transmită aerul umed afară. Anume din acest motiv, uscătoarele cu condensare sunt mai populare. Acestea pot fi utilizate îndată ce au fost procurate și nu necesită instalare specială.
  3. Analizează capacitatea de uscare. Specialiștii recomandă ca capacitatea uscătorului să fie mai mare decât capacitatea mașinii de spălat. Apreciază cantitatea de rufe pe care o generează familia ta, astfel îți va fi mai ușor să stabilești ce fel de uscător trebuie să-ți cumperi. Unele uscătoare au senzor de încărcare, care te va avertiza când pui mai multe rufe în uscător decât capacitatea acestuia. Dacă uscătorul ales de tine nu are acest senzor, nu te gândi că va trebui să cântărești hainele. Chiar dacă pui prea multe rufe în aparat, el va funcționa, dar posibil unele haine nu se vor usca bine.
  4. Nu uita să te uiți la consumul de energie. Alege un model ca să se încadreze cel puțin în clasa A. Să economisești energie te vor ajuta și uscătoarele care au senzor de umiditate. Astfel, atunci când rufele deja vor fi uscate, senzorul va opri aparatul, chiar dacă ciclul de uscare nu s-a încheiat și nu va consuma energia în zadar, iar banii vor rămâne în portmoneul tău.

Te-ai hotărât deja? Dacă încă te gândești, consultanții de la Ultra, sunt gata să-ți dea o mână de ajutor ca să faci o alegere înțeleaptă, iar dacă nu ai suficienți bani, Microinvest îți acordă suportul financiar necesar, fără costuri suplimentare.

______________________________________________

Exemplu de calculare a creditului cu rata dobânzii 0%, fără comisioane suplimentare

Pentru un împrumut cu suma totală de 12000 de lei, pe o perioadă de 6 luni, suma lunară spre achitare va fi de 2000 de lei. Astfel, în final, vei achita 12000 de lei, fără plăți suplimentare. În acest caz, DAE constituie 0%.

Reține, creditul se acordă pe o perioadă stabilită și presupune obligația de plată.