MCI Logo

Săptămâna Internațională a Educației Financiare cu Microinvest

În cadrul Săptămânii Internaționale a Educației Financiare, care s-a desfășurat în perioada 12 – 18 martie 2018, compania Microinvest a organizat o serie de activități educative.

În filiala din or. Cahul a fost organizată Ziua ușilor deschise. În toate reprezentanțele Microinvest, clienții au primit diverse consultații, iar pe pagina de Facebook a companiei au fost postate pastile video informative despre aspectele la care clienții trebuie să atragă atenția atunci când doresc să ia un credit.

Săptămâna Internațională a Educației Financiare este organizată deja al șaptelea an în peste 137 țări din lume (Global Money Week). În Republica Moldova, inițiativa organizării aparține Comisiei Naționale a Pieței Financiare.

«Compania Microinvest este o întreprindere social responsabilă și deja patru ani la rând susține această inițiativă. Pentru noi este important ca, clienții noștri să ia credite înțelept, care vor duce la îmbunătățirea condițiilor de trai, prosperarea afacerilor. Nu dorim ca un credit acordat să devină o povară insuportabilă pentru că a fost ales un serviciu greșit, a fost acordată o sumă prea mare sau a fost stabilit un grafic incomod al plăților» – a afirmat D-na Olga Podfigurnaia, conducătorul Departamentului Business.

Angajații companiei au consultat clienții în filiale, le-au explicat la ce aspecte trebuie să atragă atenția atunci când doresc să ia un credit, oferind materiale informative, care conțin răspunsuri la următoarele întrebări:

– Cât ne putem permite să împrumutăm?

– Cunoaștem cât o să plătim în final pentru creditul contractat?

– Suntem siguri că înțelegem condițiile contractuale?

– Ce trebuie să facem dacă nu suntem mulțumiți?

Răspunsurile la aceste întrebări au fost publicate și în spoturile informative, care au fost postate zilnic în decursul acestei săptămâni pe pagina de Facebook a companiei Microinvest.

Vineri, 16 martie, noua filiala Microinvest din Cahul și-a deschis ușile pentru elevii clasei a 6-a a Liceului Ion Creangă. În această zi copiii au aflat despre istoria banilor, cum și cu ce scop au apărut, care au fost primele mijloace bănești, ce tipuri de bani sunt.

Angajații companiei au explicat copiilor ce este un credit, ce forme poate lua și în ce scopuri poate fi solicitat, au făcut un tur al filialei, au arătat cu ce se ocupă fiecare angajat în parte. Elevii au fost foarte activi, au pus multe întrebări, ne-au uimit cu cunoștințele lor, atitudinea lor responsabilă și conștientă față de bani. Spre sfârșitul excursiei, sau împărtășit cu noi impresii despre ce au văzut și ce au învățat nou: «Creditele – sunt bani, care au un preț» – «Înainte să contractăm un credit, trebuie să înțelegem pentru ce îl luăm și cum îl vom rambursa» – «Trebuie să învățăm bine, ca să avem un venit stabil și bun în viitor».

Întotdeauna suntem gata să Vă răspundem la întrebări la numărul de contact 022 801 701 sau în cea mai apropiată filială și să Vă oferim cea mai potrivită opțiune de creditare.

Împrumutați înțelept. Aflați mai multe accesând: https://microinvest.md/campanie-educare/

ACȚIUNE: