Pentru a sprijini dezvoltarea durabilă a sectorului agricol, venim cu o ofertă specială în acest sezon, ținând cont de nevoile unice ale fermierilor.

Cu oferta „Agro 10% din suma creditului” ai parte de condiții favorabile și flexibile de creditare, dar și timp prețios ca să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale și investiții responsabile.

Iată care sunt avantajele ofertei:

 • În primul an, plătești doar 10% din suma creditului.
 • Ai vacanță la plată de până la 9 luni și posibilitatea de a achita creditul după realizarea recoltei.
 • Poți lua un credit pe un termen de până la 3 ani, beneficiind de flexibilitate în planificarea și gestionarea investițiilor.
 • Obții finanțarea de care ai nevoie pentru achiziționarea tehnicii agricole, motorinei și alte investiții importante pentru afacerea ta în doar 24 de ore.

*Oferta „Agro 10% din suma creditului” este disponibilă până la data de 30.06.2024.

Sună pentru detalii la numărul 022 801 701 sau

  Trimite

  Până la 3 500 000 lei fără gaj

  OFERIM FINANȚARE PE BAZA UNEI AFACERI STABILE ȘI NU PE BAZA GAJULUI

  De exemplu, dacă dorești să achiziționezi o combină agricolă în valoare de 1 500 000 de lei, poți lua un credit pentru agricultori, lăsând în gaj echipamentul achiziționat. Nu este necesar să achiți prima rată sau să căuți active suplimentare pentru a le oferi în gaj.

  • Vom găsi o soluție cu privire la gaj, care ți se potrivește
  • Credite de până la 3 500 000 de lei fără gaj
  • Dacă gajul este necesar, poți oferi ceea ce îți este convenabil: echipament, transport, spații de depozitare etc.

  Află ce sumă poți obține fără gaj.
  Sună la numărul 022 801 701 sau

   Trimite

   Timp de 9 luni nu trebuie să efectuezi nicio plată

   UN GRAFIC DE RAMBURSARE CONVENABIL

   Pentru noi este important ca rambursarea creditului să nu afecteze dinamica activității tale, astfel nu trebuie să planifici vânzarea roadei în funcție de graficul de rambursare al creditului. Vinde la un preț avantajos și achită ratele, atunci când îți este comod.

   • Poți lua un credit acum și începe să achiți ratele după 9 luni
   • Sau să plătești o dată la 3 luni
   • Sau doar 3 luni pe an

   Sună la numărul 022 801 701 sau lăsa-ne numărul tău de telefon și noi vom elabora un plan de rambursare personalizat.

    Trimite

    Efort minim din partea ta

    ECONOMISIM TIMPUL TĂU ȘI ÎȚI OFERIM O SOLUȚIE FINANCIARĂ OPTIMĂ
    • Venim în orice localitate a țării
    • Efectuăm analiza financiară și îți oferim suma optimă care te va ajuta la realizarea ideii tale sau la soluționarea sarcinii actuale
    • Completăm toate formularele. Nu este necesar să pregătești un dosar, un plan de afaceri sau să faci copiile tuturor documentelor contabile
    • Vii la noi doar ca să primești suma necesară

    Sună la numărul 022 801 701 sau

     Trimite

     Limită de credit gratuită

     CUNOAȘTE ȘI FOLOSEȘTE POTENȚIALUL ÎNTREG AL AFACERII TALE

     O limită de credit este suma maximă pe care o poți obține pe parcursul anului.

     De exemplu, dacă limita ta de credit este de 1 000 000 de lei, poți împrumuta toată suma astăzi sau obține 500 000 de lei astăzi, iar peste o săptămână, o lună sau chiar jumătate de an, încă 500 000 de lei. Orice sumă în cadrul limitei aprobate poate fi obținută în termen de 2 ore.

     • Efectuăm analiza financiară și stabilim suma limitei
     • Aprobarea și deservirea limitei este absolut gratuită
     • Pe parcursul anului, poți împrumuta în orice moment, orice sumă, în cadrul limitei aprobate
     • Fără documente suplimentare, analize financiare și stres
     • Economisești timpul și ai posibilitatea să închei tranzacțiile necesare la momentul potrivit, fiind sigur că banii vor fi virați în cont, în decurs de două ore

     Află suma limitei pentru afacerea ta, chiar acum - sună la numărul 022 801 701 sau

      Trimite

      Exemplu de calcule în cazul procurării unui tractor în rate

      PROCURAREA UNUI TRACTOR DE LA PARTENERUL AGROPIESE TGR

      Achiziționând un tractor nou, vei reduce costurile pentru întreținerea echipamentului folosit sau închirierea acestuia, vei crește viteza procesului tehnologic de prelucrare a terenului, confortul angajaților și, în același timp, nu vei depinde de nimeni.

      De exemplu, valoarea reală a unui tractor de 300 000 de lei, luat în credit pe un termen de 3 ani, va fi de numai 17 500 de lei pentru o suprafață de cultivare de 50 hectare.

      • Costul tractorului - 300 000 lei
      • Dobândă pe credit - 145 000 lei
      • Subvenție unică - 75 000 lei
      • Subvenția dobânzii achitate - 52 500 lei
      • Economii minime per hectar în cazul tehnicii arendate – aproximativ 1900 MDL / an pentru toate operațiunile planificate
      • Cheltuieli totale = costul tractorului (300 000) + dobândă pe credit (145 000) - subvenții (127 500) - economii (285 000) = 17 500 lei.
      • Calculele sunt orientative și nu au putere legală.

      Află răscumpărarea investițiilor pentru proiectul tău - sună la numărul 022 801 701

       Trimite

       Ce spun clienții noștri despre noi

       NOI CREDITĂM OAMENII HARNICI DIN MOLDOVA ȘI NE MÂNDRIM CU EI
       Eduard Bordeinîi

       Pomicultor

       Inițial ne creditam la o bancă, după care am aflat de Microinvest. Expertul nostru ne-a făcut o vizită, a văzut cu ce ne ocupăm și în scurt timp a venit cu o soluție potrivită necesităților noastre. Să spunem că suntem mulțumiți e puțin spus. La primul credit parcă eram îngrijorați, dar acum credem că dacă cineva ne sfătuia încă mai devreme să luăm credit, era mult mai bine.

       AFLĂ MAI MULT
       Acbaș Valentina

       Interviu cu Acbaș Valentina, antreprenoare din Găgăuzia. Materialul a fost pregătit în cadrul proiectului de susținere a afacerilor de către compania de creditare Microinvest.

       AFLĂ MAI MULT
       Gheorghe Jurcanu

       De la un medic veterinar , la un agricultor cu 850 de hectare de pământ în proprietatea sa. Este povestea de viață a lui Gheorghe Jurcanu, bărbatul care acum 20 de ani și-a investit toți banii în agricultură, iar acum culege roada. Din cele două decenii de antreprenoriat, 15 ani bărbatul colaborează cu Microinvest. În acest timp, el s-a convins că în Moldova poți face agricultură profitabilă, dacă ai parteneri de încredere.

       AFLĂ MAI MULT
       Alexandru Svistunov

       Interviu cu Alexandru Svistunov, GT Svistunov Alexander. Materialul a fost pregătit în cadrul proiectului de susținere a afacerilor de către compania de creditare Microinvest.

       AFLĂ MAI MULT
       Cazac Efim

       Apicultor

       Am apelat la Microinvest, pentru că am fost tratați cu încredere și ne-au intrat în situație. Pe lângă procente și comisioane avantajoase, pentru noi contează, ca totul să fie cât mai rapid și simplu. Am primit creditul în trei zile, ceea ce la bănci e practic imposibil. Microinvest vede creditele ca pe o colaborare, respectă fiecare client și oferă soluții potrivite.

        

       AFLĂ MAI MULT
       Vladimir Seregov

       Coproprietar al Gospodăriei Țărănești „Școlnic Simion”

       Încă din primul an am înțeles că investițiile în agricultură sunt rentabile, astfel după o analiză minuțioasă am solicitat și primele credite. Anume la această etapă am început colaborarea cu Microinvest, pentru achiziționarea terenurilor agricole și utilajelor necesare. E o plăcere să lucrezi cu ei, sunt foarte responsabili și de încredere. Și cel mai important, totul e rapid și sigur, fără prea multă birocrație.

       AFLĂ MAI MULT
       Lungu Veаceslav

       agricultură

       Agricultura cere investiții în permanență, iar Microinvest a simplificat procesul de finanțare datorită flexibilității și a pachetului minim de documente, fapt care pentru agricultură este esențial și decisiv. Suntem de mult timp clienți ai Microinvest și deja ne bucurăm de o încredere reciprocă. Noi avem încredere că angajații Microinvest mereu ne vor oferi cea mai avantajoasă soluție în funcție de necesitățile noastre, iar ei în noi, pentru că suntem un client responsabil.

       AFLĂ MAI MULT
       Nazarenco Vadim

       creșterea legumelor în sere, magazin alimentar

       După o experiență cu băncile, am optat pentru un credit de la Microinvest, fiind surprins de creditul 500 000 lei fără gaj și rapiditatea cu care am primit efectiv banii. Creditul de la Microinvest reprezintă cea mai rapidă soluție atunci cand ești presat de timp și mulți alți factori. În momentele de criză, atunci când opțiunile sunt limitate, contactăm expertul de la Microinvest.

       AFLĂ MAI MULT
       Casîm Dmitrii

       agricultură

       Prin intermediul Microinvest am procurat un tractor și o semănătoare. Vreau să menționez unul dintre produsele companiei – limita de credit. Nu l-am mai întâlnit anterior și după părerea mea este un avantaj în procesul de creditare. Experții în creditare au realizat analiza financiară și au stabilit suma maximă de care pot beneficia pe parcursul unui an. Aceasta nu mă obliga să iau suma respectivă, însă atunci când am avut nevoie de bani, i-am obținut în decurs de o zi.

       AFLĂ MAI MULT
       Gîndea Oleg

       Creșterea florilor în sere

       Am obținut toate acestea datorită familiei mele, care este stimulul meu zi de zi și datorită echipei Microinvest, care mi-a oferit surse de bani pentru a-mi realiza toate planurile. Voi continua să lucrez cu ei, pentru competența oamenilor care lucrează acolo, pentru facilitățile oferite mie ca agricultor și pentru faptul că am obținut toate creditele fără a pune nimic în gaj.

       AFLĂ MAI MULT

       Mai ai și alte întrebări?

       SCOPUL NOSTRU ESTE CA SĂ-ȚI FIE TOTUL CLAR

       Suntem on-line de luni până vineri de la 9:00 la 18:00.

       Sună chiar acum la 022 801 701 și noi o să-ți răspundem la orice întrebare sau

        Trimite

        Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

        Folosim cookie-uri.
        Aflați mai multe