Credit Agro in Moldova - soluții pentru afacerile agricole | Microinvest

Până la 1 000 000 lei fără gaj

OFERIM FINANȚARE PE BAZA UNEI AFACERI STABILE ȘI NU PE BAZA GAJULUI

De exemplu, doriți să achiziționați o combină agricolă în valoare de 1 500 000 de lei. Puteți lua un credit pentru agricultori, lăsând în gaj echipamentul achiziționat. Nu este necesar să achitați prima rată sau să căutați active suplimentare pentru a le oferi în gaj.

 • Vom găsi o soluție cu privire gaj care vi se potrivește
 • Credite de până la 1 000 000 de lei fără gaj
 • Dacă gajul este necesar, puteți oferi ceea ce vă este convenabil: echipament, transport, spații de depozitare etc.

Aflați ce sumă puteți obține fără gaj.
Sunați-ne la numărul 022 801 701 sau

Trimite

Timp de 9 luni nu trebuie să efectuați nicio plată

UN GRAFIC DE RAMBURSARE CONVENABIL

Este important pentru noi ca rambursarea creditului să nu afecteze dinamica activității Dvs., astfel nu trebuie să planificați vânzarea roadei în dependență de graficul de rambursare al creditului. Vindeți la un preț avantajos și achitați ratele atunci când vă este comod.

 • Puteți lua un credit acum și începeți să achitați ratele după 9 luni
 • Sau plătiți o dată la 3 luni
 • Sau doar 3 luni pe an

Sunați-ne la numărul 022 801 701 sau lăsați numărul Dvs. de telefon și noi vom elabora un plan de rambursare pentru Dvs.

Trimite

Efort minim din partea Dvs.

ECONOMISIM TIMPUL DVS. ȘI OFERIM O SOLUȚIE FINANCIARĂ OPTIMĂ
 • Venim în orice localitate a republicii
 • Efectuăm analiza financiară și oferim suma optimă care va ajuta la realizarea ideii Dvs. sau la soluționarea sarcinii actuale
 • Completăm toate formularele. Nu este necesar să pregătiți un dosar, un plan de afaceri sau să faceți copiile tuturor documentelor contabile
 • Veniți doar ca să primiți suma necesară

Sunați-ne la numărul 022 801 701 sau

Trimite

Limită de credit gratuită

CUNOAȘTEȚI ȘI FOLOSIȚI POTENȚIALUL ÎNTREG AL AFACERII DVS.

O limită de credit este suma maximă pe care o puteți obține pe parcursul anului.
De exemplu, limita Dvs. de credit este de 1 000 000 de lei. Puteți împrumuta toată suma astăzi sau să obțineți 500 000 de lei astăzi, iar peste o săptămână, o lună sau chiar jumătate de an, încă 500 000 de lei. Obțineți orice sumă în cadrul limitei aprobate în termen de 2 ore.

 • Efectuăm analiza financiară și stabilim suma limitei
 • Aprobarea și deservirea limitei este absolut gratuită
 • Pe parcursul anului împrumutați în orice moment, orice sumă în cadrul limitei aprobate
 • Fără documente suplimentare, analize financiare și stres
 • Economisiți timpul și aveți posibilitatea să încheiați tranzacțiile necesare la timul potrivit, fiind sigur că banii vor fi virați în cont în decurs de două ore

Aflați suma limitei pentru afacerea Dvs. chiar acum - sunați-ne la numărul 022 801 701 sau

Trimite

Exemplu de calcule în cazul procurării unui tractor în rate

PROCURAREA UNUI TRACTOR DE LA PARTENERUL AGROPIESE TGR

Achiziționând un tractor nou, reduceți costurile pentru întreținerea echipamentului folosit sau închirierea acestuia, creșteți viteza procesului tehnologic de prelucrare a terenului, creșteți confortul angajaților și, în același timp, nu depindeți de nimeni.
De exemplu, valoarea reală a unui tractor de 300 000 de lei, luat în credit pe un termen de 3 ani, va fi de numai 17 500 de lei pentru o suprafață de cultivare de 50 hectare.

 • Costul tractorului - 300 000 lei
 • Dobândă pe credit - 145 000 lei
 • Subvenție unică - 75 000 lei
 • Subvenția dobânzii achitate - 52 500 lei
 • Economii minime per hectar în cazul tehnicii arendate – aproximativ 1900 MDL / an pentru toate operațiunile planificate
 • Cheltuieli totale = costul tractorului (300 000) + dobândă pe credit (145 000) - subvenții (127 500) - economii (285 000) = 17 500 lei.
 • Calculele sunt orientative și nu au putere legală.

Aflați răscumpărarea investițiilor proiectului dvs. - sunați la numărul 022 801 701

Trimite

Calculator de credite

Tipul creditului
Valuta
Suma creditului (de la 10 000 MDL până la 100 000 MDL)
Termenul creditului (de la 1 până la 12 luni)
Rata lunară
luni
de la
până la
0 luni
de la
până la
0 luni
de la
până la
Aplică acum
SPECIFICAȚIILE PRODUSULUI

Ce spun clienții noștri

OFERIM CREDITE ANTREPRENORILOR DIN MOLDOVA ȘI NE MÎNDRIM CU EI
Valentir Emil

Moară, agricultură

La procurarea combinei am beneficiat de suportul financiar din partea Microinvest. Atunci am apelat la ei pentru prima dată. Aveam deja experiență cu alte instituții financiare în care am pierdut foarte mult timp pentru a aduna toate documentele necesare, de aceea la Microinvest  am apreciat foarte mult profesionalismul angajaților și viteza cu care am obținut banii. Aceasta m-a făcut să apelez cu încredere și a doua oară, de data aceasta am solicitat banii pentru îngrășăminte și timp de 30 de minute am reușit să-i obțin. Pentru orice afacere este important să obții suportul financiar la timp, iar cu Microinvest este comod, simplu și rapid

 

 

AFLĂ MAI MULT
Lungu Veаceslav

agricultură

Agricultura cere investiții în permanență, iar Microinvest a simplificat procesul de finanțare datorită flexibilității și a pachetului minim de documente, fapt care pentru agricultură este esențial și decisiv. Suntem de mult timp clienți ai Microinvest și deja ne bucurăm de o încredere reciprocă. Noi avem încredere că angajații Microinvest mereu ne vor oferi cea mai avantajoasă soluție în funcție de necesitățile noastre, iar ei în noi, pentru că suntem un client responsabil.

AFLĂ MAI MULT
Nazarenco Vadim

creșterea legumelor în sere, magazin alimentar

După o experiență cu băncile, am optat pentru un credit de la Microinvest, fiind surprins de creditul 500 000 lei fără gaj și rapiditatea cu care am primit efectiv banii. Creditul de la Microinvest reprezintă cea mai rapidă soluție atunci cand ești presat de timp și mulți alți factori. În momentele de criză, atunci când opțiunile sunt limitate, contactăm expertul de la Microinvest.

AFLĂ MAI MULT
Casîm Dmitrii

agricultură

Prin intermediul Microinvest am procurat un tractor și o semănătoare. Vreau să menționez unul dintre produsele companiei – limita de credit. Nu l-am mai întâlnit anterior și după părerea mea este un avantaj în procesul de creditare. Experții în creditare au realizat analiza financiară și au stabilit suma maximă de care pot beneficia pe parcursul unui an. Aceasta nu mă obliga să iau suma respectivă, însă atunci când am avut nevoie de bani, i-am obținut în decurs de o zi.

AFLĂ MAI MULT
Gîndea Oleg

Creșterea florilor în sere

Am obținut toate acestea datorită familiei mele, care este stimulul meu zi de zi și datorită echipei Microinvest, care mi-a oferit surse de bani pentru a-mi realiza toate planurile. Voi continua să lucrez cu ei, pentru competența oamenilor care lucrează acolo, pentru facilitățile oferite mie ca agricultor și pentru faptul că am obținut toate creditele fără a pune nimic în gaj.

AFLĂ MAI MULT
Negruță Viorel

Agricultură

Am căutat un partener financiar de încredere și m-am oprit la Microinvest. Colaborând cu echipa Microinvest, am beneficiat de o deservire foarte rapidă și am reușit să obțin banii necesari exact la timp. Iar acest factor este foarte important pentru noi agricultorii, pentru că dacă nu reușești la timp să faci o lucrare, riști să pierzi din roadă. Sunt foarte mulțumit de serviciile Microinvest pentru că ei înțeleg perfect necesitățile agricultorilor.

AFLĂ MAI MULT

Mai aveți și alte întrebări?

Ne dorim ca Dvs. să înțelegeți totul

Suntem on-line de luni până vineri de la 9:00 la 18:00.

Sunați chiar acum la 022 801 701 și aflați răspunsul la orice întrebare sau lăsați numărul ca să stabiți o întâlnire cu unul din experții noștri în creditare.

Trimite

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe