MCI Logo

Experiența mea în domeniul agricol a început cu serviciile de prelucrare a pământului, pe care le prestam altor fermieri. Ulterior am început să prelucrez propriul pământ. Inițial aveam doar 5 ha, însă treptat am extins suprafețele. Astfel, în anul 2017 am prelucrat 300 ha, iar în 2018 am evoluat până la 500 ha și nu ne oprim aici. Culturile de bază pe care le semănăm sunt: grâul, floarea-soarelui, porumbul, orzul, iar scopul nostru este să asigurăm calitatea maximă.

Dragostea față de pământ am moștenit-o de la tatăl meu, care era responsabil de prelucrarea a circa 4000 ha de pământ. El mereu îmi spunea „Nu minți pământul și el neapărat te va remunera”. Pentru mine pământul este ca un copil, care trebuie pus pe picioare și de care trebuie să ai grijă. Nu este suficient doar să semeni. Pentru a obține o roadă bogată, pământul are nevoie de îngrășăminte și de tehnologii performante.

Prin intermediul Microinvest am procurat un tractor și o semănătoare, care mă ajută să realizez o prelucrare calitativă și să pun bazele pentru a obține roada așteptată. Vreau să menționez unul dintre produsele companiei – limita de credit. Nu l-am mai întâlnit anterior și după părerea mea este un avantaj în procesul de creditare. Experții în creditare au realizat analiza financiară și au stabilit suma maximă de care pot beneficia pe parcursul unui an. Aceasta nu mă obliga să iau suma respectivă, însă atunci când am avut nevoie de bani, i-am obținut în decurs de o zi fără formalități și documente suplimentare. Recomand cu încredere și partenerilor mei susținerea financiară de la Microinvest.