MCI Logo

Am început să ne ocupăm cu creșterea florilor în 2004, pe terenul de lângă casă – în 3 sere mici. Am decis să facem din asta activitatea noastră de bază, pentru că am dorit un trai decent la noi acasă. Astfel am ajuns să mai construim 3 sere cu flori pe un teren, pe deal. Iar în 2015 am mai adăugat 4 sere pe deal și o seră acasă.

Paralel cu extinderea serelor noastre a crescut și familia noastră. Mă mândresc că avem 4 copii frumoși, care își văd părinții împreună acasă și cărora le pot oferi o copilărie frumoasă. Ne ocupăm împreună cu întreaga familie de toate lucrările din sere: punem semințe, răsădim, îngrijim, ducem florile la piață. Am ajuns să avem flori pentru toate sezoanele anului: lalele, flori de vazon, eustome, astre, crizanteme.

Paralel, am început să prestez servicii în construcție, pentru că am construit casa cu propriile puteri și am deprins și această meserie. Anume pentru a începe lucrul în construcție am început să lucrez cu Microinvest. Ei mi-au oferit finanțare ca să îmi procur un utilaj pentru producerea ulucilor la acoperișuri, apoi – pentru a procura bulbi de lalele și toate materialele necesare răsădirii acestora. La fel, conlucrând cu Microinvest am procurat încă un teren unde plănuiesc să mai construiesc cîteva sere cu flori.

Am obținut toate acestea datorită familiei mele, care este stimulul meu zi de zi, și datorită echipei Microinvest, care mi-a oferit surse de bani pentru a-mi realiza toate planurile. Voi continua să lucrez cu ei, pentru competența oamenilor care lucrează acolo, pentru facilitățile oferite mie ca agricultor și pentru faptul că am obținut toate creditele fără a pune nimic în gaj.