MCI Logo

Povestea mea în mediul afacerilor a început în 2005, când am lansat una în domeniul comerțului angro.
Devenisem client Microinvest încă de pe atunci, însă din cauza instabilității economice din acea perioadă și a domeniului meu de activitate, am fost nevoit să vând tot și să emigrez, pentru a putea închide creditele pe care le aveam active.
Aflându-mă peste hotarele țării, am ajuns să lucrez pentru o companie care realiza diverse construcții metalice. Activitatea de atunci, mi-a adus multe cunoștințe în domeniu, devenind astfel un meșter iscusit în prelucrarea metalului, și asta nu o spun eu, ci angajatorul și clienții de pe atunci.
Odată cu restabilirea unui echilibru financiar, cu închiderea tuturor creditelor, și cu o experiență bogată în domeniul construcțiilor din metal, am hotărât să revin acasă și să continui anume în Moldova această activitate.
După revenire, m-am angajat într-o companie cu accelași profil, și am avut mare succes în acea perioadă datorită experienței pe care o aveam în domeniu și a faptului că prin 2008 erau destul de puține companii bune în țară.
Fiind conștient de abilitățile și cunoștințele mele, împreună cu colegul meu de muncă din acea perioadă, am decis să demisionăm și să deschidem propria afacere în domeniu.

Astfel, în 2008 am început afacerea producând construcții simple precum gratiile de protecție, garduri și porți, pentru că asta cerea piața și asta aducea profit. Pe parcurs însă, am îndrăgit atât de mult această afacere încât am început a investi din ce în ce mai mult în calitatea produselor și în a dezvolta exclusiv linia de producție a ușilor de exterior și interior.
În 2014, am deschis primul nostru show-room în Chișinău, oferind publicului un sortiment bogat de uși, destinat tuturor segmentelor pieței.
Ceea ce ne face diferiți pe o piață unde există atâta concurență, este cu siguranță investiția continuă în inovație și siguranță, fapt ce a necesitat un nou credit de la Microinvest și care a făcut posibilă dublarea vânzărilor și a profitului. Colaborarea cu Microinvest ne-a adus exact suportul financiar de care aveam nevoie iar rezultatele au fost chiar și peste măsura așteptărilor noastre.
Chiar dacă se bucură de succes și au un portofoliu impresionant de clienți, proprietarii investesc în permanență în tehnologia fabricării, în toate aspectele ce țin de izolarea fonică și termică.
Experiența și dedicația fac din ușile Biraders produse exclusiviste a căror calitate a devenit cartea de vizită a companiei.