Din dorința de a rămâne în Moldova, am început afacerea prin arendarea loturilor de pământ de la cunoscuți. Astăzi deja 200 ha de pamânt sunt prelucrate de către noi.  Suntem un cuplu și în viața de zi cu zi, dar și în afaceri. Ne susținem, luăm decizii împreună și tot împreună ne bucurăm de  realizările noastre.

Agricultura cere investiții în permanență, iar Microinvest a simplificat procesul de finanțare datorită flexibilității și a pachetului minim de documente, fapt care pentru agricultură este esențial și decisiv. Suntem de mult timp clienți ai Microinvest și deja ne bucurăm de o încredere reciprocă. Noi avem încredere că angajații Microinvest mereu ne vor oferi cea mai avantajoasă soluție în funcție de necesitățile noastre, iar ei în noi, pentru că suntem un client responsabil. În agricultură, fiecare sezon necesită finanțare, chiar dacă ar părea că nu e deloc așa,  respectiv, ai mereu nevoie de un parener de încredere.

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe