MCI Logo

Am crescut la sat și întotdeauna am respectat munca țăranului și roadele pământului, de aceea nu am stat pe gânduri când a venit timpul să îmi aleg domeniul de activitate. Împreună cu familia am început să ne ocupăm cu creșterea prunelor, într-o livadă de 8 ha, acum am extins-o până la 14 ha, 6 ha fiind plantate cu mere.

În plus, nu ne-am oprit doar la aceasta – cultivăm porumb, grâu, orz, dar și legume – roșii și ardei. Eu știu cât de capricioasă poate fi agricultura, de aceea, ca să mă asigur, am diversificat activitatea la maxim.

La fel, pentru că nu poți să prezici toate cheltuielile pentru un an agrar, am ales să folosesc servicii de finanțare pentru lucrările și investițiile curente. Am căutat un partener financiar de încredere și m-am oprit la Microinvest. Colaborând cu echipa Microinvest, am beneficiat de o deservire foarte rapidă și am reușit să obțin banii necesari exact la timp. Iar acest factor este foarte important pentru noi agricultorii, pentru că dacă nu reușești la timp să faci o lucrare, riști să pierzi din roadă. Sunt foarte mulțumit de serviciile Microinvest pentru că ei înțeleg perfect necesitățile agricultorilor.