MCI Logo

Sunt originar din Austria și visul meu din copilărie era să îmi fac singur casa și mobila din lemn. Astfel, am ajuns să învăț lucrul cu lemnul. Visul de a-mi face propria casă mi l-am îndeplinit, dar am obținut și mai mult – am inițiat propria afacere. Inițial mă ocupam cu comercializarea utilajului pentru prelucrarea lemnului în Moldova, apoi am decis să mă ocup eu însumi de prelucrarea acestuia.

Acum, compania noastră – Maybermayr SRL- se ocupă cu exportul de lemn prelucrat în Coreea și SUA precum și cu fabricarea elementelor de mobilă din lemn, la fel pentru export. Am ajuns să gestionez o echipă de 25 de oameni și nu mă opresc la asta. Iată de ce am căutat un partener de finanțare care să mă susțină în planurile mele de dezvoltare.

Iată de ce am început să colaborez anume cu Microinvest. Ce pot spune despre echipa Microinvest? În primul rând, ei sunt profesioniști care se țin de cuvânt. În al doilea rând – sunt rapizi și în al treilea – oferă finanțare de până la 300 000 lei fără gaj.

Datorită acestor calități am reușit să obțin finanțare în decurs de 2 zile, pentru materie primă, fără să mă distrag de la activitățile mele de bază. Pentru încrederea pe care Microinvest o acordă mie ca și client voi continua să lucrez cu ei pentru a-mi dezvolta afacerea.