MCI Logo

Afacerea noastră a prins viață pentru că ne doream să creștem, să facem ceva în Moldova și a evoluat mult pe parcursul timpului. Este o afacere de familie și suntem pe piață din 1989, iar până acum am parcurs un drum lung, plin de renovări, extinderi și modernizări.

Inițial, afacerea era foarte mică, dat fiind faptul că am pornit cu o gheretă cu materiale de construcții în piață aici, la Șoldănești. Ulterior, ne-am mutat într-un magazin cu 2 etaje. Inițial, utilizam doar primul etaj, iar cei 70 metri pătrați ne păreau atât de mult. Ne gândeam cum o să-i utilizăm și cu ce produse vom acoperi tot acest spațiu. Peste un an deja aveam senzația că este puțin, am început să utilizăm și al doilea etaj și să aranjăm produsele pe categorii în funcție de destinație. După acest magazin am cumpărat o casă cu suprafața de 576 metri pătrați, care a găzduit afacerea noastră pe parcursul a 10 ani.

După toate aceste relocări am ajuns la locația noastră actuală. Acum activitatea noastră se desfășoară pe o suprafață de 2000 metri pătrați. Avem 12 angajați, iar pe parcursul verii ne mai ajută și copiii, 5 la număr.  Am apelat la Microinvest pentru că ne dorim să fim o afacere competitivă și să oferim clienților noștri o gamă de produse variată și calitativă, iar Microinvest ne-a oferit la timp susținerea financiară necesară pentru a asigura diversitatea produselor noastre.