MCI Logo

De mic copil pasiunea mea au fost mașinile. De la 19 ani am început să lucrez și de atunci am înțeles că visul meu este să fac propriul meu service și să devin cel mai bun în domeniu. Am început să lucrez într-un autoservice, unde am învățat de la zero ce înseamnă lucrul cu mașinile. Apoi am luat în chirie o boxă, după care am investit într-un autoservice împreună cu un partener, iar de curînd am devenit independent în afacerea mea.

Am ales să prestez servicii de reparație a mașinilor și de întreținere curentă: schimbarea uleiului, filtrelor, cutiei de viteze. Acum pot să spun că am ajuns unde am visat: am propriul meu autoservice, am devenit nu doar un profesionist în domeniul meu, dar și un bun manager, iar calitatea serviciilor noastre ne-a creat o reputație pozitivă pe piață.

Am ajuns la acest nivel datorită perseverenței , dorinței de a mă ocupa cu lucrul meu preferat și desigur, datorită suportului pe care mi l-a acordat compania Microinvest. Datorită sprijinului lor financiar am reușit să îmi dezvolt afacerea mea proprie.

Am ales Microinvest pentru rapiditatea în deservire, pentru profesionalismul angajaților și pentru încrederea pe care au acordat-o afacerii mele. Dar nu mă opresc la aceasta, am încă multe planuri pe care doresc să le realizez. Următorul scop spre care merg este să îmi extind activitatea și să îmi construiesc al doilea service după cele mai noi tehnologii. Sunt sigur că anume Microinvest mă va ajuta să îmi ating visul, pentru că m-a convins că este un partener de încredere.