MCI Logo

Mașina de spălat îți dă bătăi de cap? E timpul să-ți iei una nouă. Ca să fii sigur că faci o investiție corectă și durabilă, împreună cu partenerul nostru, Enter, am decis să îți venim în ajutor cu câteva sfaturi utile. Primul pas spre o alegere responsabilă este să te documentezi despre principalele specificații tehnice.

Iată TOP 5 criterii la care să atragi atenția ca să alegi cea mai bună mașină de spălat:

  1. Alegem capacitatea. Hai să facem un calcul simplu! Cât de des speli hainele săptămânal? Dacă de maxim 4 ori, alege un model de 4-6 kg. Dacă de 6 ori și peste, potrivit va fi un model de 6-8 kg,iar dacă mașina ta mai mereu e în lucru și ai o familie mare, optează fără frică pentru o mașină de 10 kg.
  2. Trecem la regimurile de spălare – elementul cheie al fiecărei mașini de spălat. Bumbac, in, sintetice, țesături delicate sau lână sunt doar câteva din opțiunile Basic întâlnite la orice mașină. Nu uita și de regimurile suplimentare: spălare rapidă, împrospătare, spălarea pantofilor etc. Mai nou, poți să alegi o mașină de spălat rufe cu uscător, ca să ai hainele curate și împrospătate în doar câteva ore. Sfat: nu alerga după prea multe funcții, alege doar ceea de ce ai nevoie zilnic.
  3. Unde planifici să o amplasezi. În baie? În bucătărie? Sau poate în antreu? Dacă ai puțin spațiu, poți opta pentru o mașină incorporabilă. De asemenea, poți alege dintre un model cu încărcare verticală sau frontală. Ține cont și de nivelul de zgomot, dar și de accesul la apă și canalizare, astfel încât, odată ajuns acasă de la magazin, să-ți poți pune hainele imediat la spălat.
  4. Eficiența energetică. Investind într-o mașină de spălat cu consum energetic mic, vei putea face economii majore în timp, de apă și energie electrică. Cele mai eficiente energetic sunt mașinile de spălat din clasele A+, A++ și chiar A+++, care ne promit economii de până la 50%. Sună bine, mai ales când primești facturile la sfârșitul lunii.
  5. Și desigur producătorul. Alegerea e vastă, de la modele premium, precum Miele, Bosch sau Electrolux, până la mașini din clasa middle și de buget: Samsung, LG, Hotpoint. Fiecare producător se remarcă prin avantajele sale, însă alegerea finală depinde de bugetul stabilit, dar și necesitățile individuale.

Apropo, la Enter ai peste 13 producători cunoscuți și zeci de modele, după toate preferințele și necesitățile. Și cel mai important, poți să-ți iei mașină de spălat nouă  ACUM, chiar dacă nu ai toată suma de bani, în credit avantajos de la Microinvest.

Pentru că vrem să te simți bine în fiecare zi și să-ți aducem confort și bunăstare în CASĂ!