MCI Logo

Este greu să-ți imaginezi măcar o zi fără ELECTRICITATE, iar prima etapă de reparație de la zero a unui apartament începe anume cu alegerea și instalarea echipamentului electrotehnic. Cei de la Volta, partenerul nostru de ani buni, știu mai bine cum să-ți dotezi casa cu produse electrotehnice calitative și sunt gata să se împărtășească cu noi sfaturile sale.

Hai să parcurgem împreună cei 5 pași importanți în realizarea instalației electrice într-o CASĂ NOUĂ:

  1. Începem, fără îndoială, cu proiectul. Îți recomandăm să apelezi la un electrician specializat, dacă vrei ca totul să fie instalat cât mai logic, corect și comod pentru tine. Tot în această etapă, este important să planifici din timp unde vei amplasa tehnica pentru casă (televizorul, electrocasnicele de bucătărie, climatizorul etc), ca să nu întâlnești dificultăți cu prizele și întrerupătoarele și toate să fie la locul lor.
  2. Urmează vizita la magazin, ca să îți faci plinul cu toate produsele electrotehnice necesare, de la cabluri, prize și întrerupătoare, până la corpurile de iluminat. La Volta le găsești pe toate, în cel mai variat sortiment. Sfatul nostru este să optezi pentru echipamente de calitate, care îți vor asigura durabilitatea și eficiența în timp, dar și te vor salva de veșnicele probleme cu electricitatea. Apropo, consultanții Volta sunt mereu gata să te ajute cu sfaturi.
  3. Etapa următoare este pregătirea și executarea traseelor de cabluri, cel mai dificil, îndelungat și plin de praf, dar și cel mai important proces în conectarea unui apartament la curent electric. Un electrician priceput va face acest lucru cât mai profesionist, ca rezultatul final să-ți aducă funcționalitate maximă.
  4. După care, urmează montajul aparatelor electrotehnice de bază: prizelor, întrerupătoarelor și contactoarelor. Aici diversitatea este enormă, în funcție de capacitate, funcționalitate și design. Ține cont de toate aceste detalii, ca să ai parte nu doar de confort și performanță, dar și de un aspect estetic cât mai plăcut.
  5. Gata conectați la curent, nu ne rămâne decât să instalăm corpurile de iluminare, cele care ne aduc lumină la propriu în casă și apartament. Pentru facturi mai mici și responsabilitate socială față de mediu, îți recomandăm să optezi pentru becuri econome. În plus, acestea sunt și mai durabile în timp.

Știm că lucrările de reparație mereu sunt o provocare, mai ales când nu ai toată suma de bani. Ca să nu mai amâni lucrările de azi pe mâine, Microinvest îți vine în întimpinare. În magazinele Volta găsești tot de ce ai nevoie din categoria produselor de iluminare și electricitate. Iar cu ajutorul creditelor pentru reparație de la Microinvest, poți să te apuci de reparație chiar azi, ca să te muți cât mai curând în noua ta casă, plină de confort și bunăstare. 🙂