MCI Logo

Ar fi greu să ne imaginăm o bucătărie modernă fără o chiuvetă practică, modernă și bine integrată. Fără îndoială, chiuveta este un element indispensabil în zona de gătit, fiind exploatată la maxim practic în fiecare zi – la gătit, spălat vase, alimente și multe alte funcții importante. Anume din acest motiv, alegerea modelului care se va potrivi perfect cu necesitățile tale de utilizare, dar și proiectul tău personalizat de bucătărie, trebuie făcută cât mai responsabil și bine informat.

Materialul folosit pentru producerea chiuvetelor este unul din criteriile primordiale de selecție, de care depinde nemijlocit calitatea, rezistența, dar și aspectul estetic. Dacă ceva timp în urmă, când vorbeam despre chiuvete, prima și cea mai comună opțiune era inoxul. Astăzi alegerea este mult mai variată, de la materiale compozite, acril și fontă, până la sticlă, marmură și chiar granit – „regele” chiuvetelor, ce încununează frumos cele mai exclusive bucătării din toată lumea.

În rețeaua de magazine Nanu Market, unul din partenerii Microinvest, te așteaptă o gamă bogată de chiuvete din granit pentru toate gusturile, dimensiunile și necesitățile. Ca să nu te pierzi în oferte și să-ți fie mai ușor să iei o decizie corectă din prima, îți propunem să cunoști recomandări utile în alegere, dar și cele mai convingătoare motive să-ți îndrepți atenția anume spre modelele din granit.

6 motive „destoinice” să alegi o chiuvetă din granit

Atunci când îți alegi chiuveta, aspectul estetic este primul care îți sare în ochi. E și firesc, o chiuvetă potrivită îți va completa perfect bucătăria. Aici, chiuvetele cu textură din piatră sunt cele mai norocoase: arată luxos și elegant, sunt trainice, igienice și oferă o aură deosebită proiectului tău de bucătărie. La toate acestea se adaugă și durabilitatea în timp.

Acest lucru se datorează faptului că chiuvetele din granit sunt produse din două componente: o compoziție specială din piatră naturală și aditivi speciali, de ultimă generație. Compozitul obținut se caracterizează prin rezistență și durabilitate înaltă, păstrându-și aspectul și funcționalitatea pentru o perioadă îndelungată. Motivele să alegi o chiuvetă din granit nu se termină aici, și pot fi completate și cu alte puncte forte, și anume:

  1. Nu absorb mirosuri și umiditate, datorită acoperirii speciale. Acest lucru favorizează protecția chiuvetei împotriva murdăriei în exces, microbilor și bacteriilor.
  2. Nu se decolorează și își păstrează aspectul de nou cât mai mult timp.
  3. Se montează cu ușurință pe orice tip de blat, fiind disponibile în variante cu cuvă individuală, dublă sau cu blat suplimentar, pentru uscarea vaselor.
  4. Au o rezistență sporită la temperaturi înalte (de până la 250°С), dar și fluctuații de temperatură (fie joasă sau înalte). Totuși, nu se recomandă să folosim vase fierbinți.
  5. Au un termen de exploatare îndelungat, de până la 10 ani și peste, dacă respecți toate regulile de îngrijire și curățare.
  6. Sunt disponibile într-un sortiment bogat de texturi, nuanțe, forme și dimensiuni.

Dacă te-am convins și abia aștepți să-ți alegi și tu chiuveta perfectă în unul din magazinele Nanu Market, avem încă o veste bună pentru tine. Toți clienții Nanu Market pot beneficia de o ofertă specială la achiziționarea oricărui produs din magazine, inclusive chiuvete de la branduri renumite, lideri în producţia articolelor sanitare – posibilitatea achitării în credit 0%, în 6 rate, fără bănci și dobândă. Super, nu? Dar asta nu e tot, toate chiuvetele din granit de la Nanu Market vin în set cu garanţie de 10 ani, direct de la producător. Acum nu mai trebuie să amâni cumpărăturile produselor necesare pentru reparație, Microinvest e gata să-ți ofere suport financiar Te bucuri de confort deja azi, achiți mâine. Grăbește-te să prinzi oferta.

Chiuvetele din granit – o investiție pe termen lung pentru bucataria ta.