MCI Logo

Electrocasnicele de bucătărie sunt acele „albinuțe” harnice care ne oferă funcționalitate și confort. Gătim tot felul de bucate, scăpăm de mirosuri neplăcute, spălăm vesela simplu și eficient doar cu ajutorul lor. Pentru un tablou ideal, trebuie doar să le integrăm cât mai ergonomic în proiectul bucătăriei și avem garantat o atmosferă caldă și relaxantă. Soluția cu care la sigur nu vei da greș este tehnica incorporată – varianta modernă a electrocasnicelor de uz, la fel de productive, dar mult mai compacte și cu un design modern, adaptat necesităților.

La Hi-Tech Market Moldova, partener Microinvest, găsești tehnică performantă de la cei mai buni producători, inclusiv electrocasnice incorporate pentru bucătărie la oferte avantajoase și cu garanția calității. Și pentru că știm că uneori e destul de dificil să alegi tipul și modelul potrivit, mai ales când ai atâtea tipuri și modele, am decis să-ți venim în ajutor cu recomandări de expert.

Recomandări utile în alegerea electrocasnicelor incorporate pentru bucătărie

Din lista electrocasnicelor care nu trebuie să lipsească în nicio bucătărie modernă, fac parte: cuptorul, plita, hota, frigiderul, mașina de spălat vesela, dar și mașina de spălat rufe, în cazul în care nu ai suficient spațiu în baie sau debara. Practic toate pot fi incorporabile, fapt ce face proiectul de mobilier mult mai ergonomic și bine amenajat. Dacă în cazul frigiderului și mașinii de spălat poți opta și pentru un model independent, integrat într-o nișă specială. Păi pentru plită, hotă și cuptor ai nevoie anume de un model incorporat, integrat după fațade sau blat.

Tipul, funcționalitatea, dar și designul electrocasnicelor incorporate îl alegi în funcție de preferințe și necesități. Spre bucuria noastră, producătorii de tehnică au grijă să-și actualizeze modelele și performanța acestora în fiecare an, cu noi colecții, una mai deosebită ca cealaltă. Dacă să vorbim despre integrare, există câteva reguli simple, care la sigur îți vor fi de folos. Iată care sunt acestea:

  1. Prima și cea mai importantă recomandare: tehnica incorporată trebuie aleasă doar după ce ai gata proiectul de mobilier, dar înainte de a începe reparația. În funcție de model, gabarite, putere, dar și funcționalitatea fiecărui electrocasnic în parte meșterii vor putea trage corect comunicațiile necesare (electricitate, apă, canalizare etc).
  2. Trecem la frigidere. Dacă ai o bucătărie mică, poți opta pentru un frigider înalt și îngust. Se va integra bine și nu va ocupa mult spațiu. În cazul în care nu duci lipsă de spațiu și ai un proiect generos, frigiderele side-by-side vor fi alegerea perfectă, atât pe partea de design, cât și aspect practic. Încă o idee interesantă și tot mai populară în prezent, sunt frigiderele incorporate după fațade, care arată exact ca un dulap.
  3. Plita și cuptorul electric de regulă se aleg împreună. Poți opta pentru un model pe gaz sau electricitate, care la rândul său se clasifică în plite vitroceramice sau cu inducție. Fiecare tip are avantajele și dezavantajele sale. Totul depinde de modul tău de exploatare, dar și bugetul stabilit. În cazul cuptoarelor, modelele electrice rămân a fi cele mai eficiente. Pe partea de integrare ține cont de triunghiul confortului la gătit: plită – chiuvetă – frigider. La toate aceste etape e bine să te consulți cu designerul bucătăriei sau un consultant din magazin. Apropo, la Hi-tech, consultanții sunt mereu gata să te ajute.
  4. Nu putem să uităm de hotă – indispensabilă pentru prospețime în bucătărie. În alegerea ei contează în primul rând dimensiunea plitei și specificul proiectului de mobilier. Un alt detaliu important este mărimea bucătăriei, în funcție de care se alege puterea. După formă, hotele pot fi complet incorporate (plate), montate de perete, înclinate sau de tip șemineu.
  5. Mașina de spălat vase. O adevărată comoară pentru gospodinele moderne. Aceasta poate fi integrată ușor în orice bucătărie, fie într-o nișă sau ascunsă total după fațade. Capacitatea, dimensiunile și puterea trebuie să le alegi în funcție de necesități.

Dacă ești în plină reparație sau pe ultima sută de metri ca să te muți la casă nouă, acum e cel mai bun moment să alegi electrocasnice de calitate pentru casa și bucătăria ta disponibile în magazinele Hi-tech la oferte speciale de sărbători. Dar asta nu e tot, bucură-te de achizițiile mult dorite chiar și în cazul în care nu ai toată suma de bani, beneficiind de posibilitatea achitării în rate, cu dobânda de 0%, pe un termen maxim de 6 luni, în parteneriat cu Microinvest.

Întâmpină sărbătorile în confort și funcționalitate cu Hi-tech și Microinvest.

___________________________________________________

Exemplu de calcul al unui credit cu rata dobânzii 0%, fără comisioane suplimentare

Pentru un împrumut cu suma totală de 12 000 de lei, pe o perioadă de 6 luni, suma lunară spre achitare va fi de 2 000 de lei. Astfel, în final, vei achita 12000 de lei, fără plăți suplimentare. În acest caz, DAE constituie 0%.

Reține, creditul se acordă pe o perioadă stabilită și presupune obligația de plată.