MCI Logo

Imaginează-ți că nu ai în casă niciun dulap? Toate lucrurile tale ar sta împrăștiate pe scaune, paturi și prin colțuri, iar camerele ar părea dezordonate și taaare incomode. Fără îndoială, dulapurile sunt ajutorul numărul 1, ca să ne organizăm eficient toate lucrurile de uz, mai ales dacă optezi pentru un model cu uși glisante, campion la popularitate în casele moderne și ergonomice.

Apreciate pentru designul inovator și construcția compactă, dulapurile cu sistem glisant se integrează perfect în orice încăpere, de la dormitor și până la living sau antreu. Vestea bună e că la Miramob, noul partener Microinvest ai cea mai bogată gamă de modele și varietăți. Dar asta nu e tot, cei de la Miramob știu formula perfectă cum să alegi dulapul potrivit pentru necesitățile tale și să te bucuri la maxim de compartimentarea și designul inedit.

7 sfaturi de la Miramob și Microinvest ca să alegi cel mai bun dulap cu uși glisante

Fiecare familie ajunge în momentul în care se gândește la achiziționarea unui dulap încăpător, practic și stilat. Mai ales când te muți la casă nouă sau ai făcut recent reparație. Un dulap cu uși glisante are toate aceste calități. Datorită mecanismului glisant de ultimă generație, foarte comod în exploatare, acesta te ajută să economisești la maxim spațiul, iar compartimentarea individuală îți permite să stochezi tot ce îți dorești. În plus, optând pentru un model cu uși din sticlă sau fațade ornate, ai parte de un accent stilat în livingul sau dormitorul tău.

Nu îți rămâne decât să alegi un producător de încredere și să ții cont de o serie de recomandări utile în alegere. Noi te putem ajuta cu ambele. Împreună cu cei de la Miramob am făcut o listă valoroasă de sfaturi, pentru ca dulapul ales să ți se potrivească de minune:

  1. Începem cu caracteristicile încăperii. Da, anume acesta este primul pas spre integrarea cu succes a unui dulap. Fie că ai o nișă specială, perfectă pentru un dulap cu uși glisante sau trebuie să-l amplasezi lângă un perete mai îngust, ca să mărești vizual spațiul, un model creat și proiectat la comandă se va integra minunat.
  2. Alege construcția în funcție de necesități. Există câteva tipuri de dulapuri, în funcție de construcție: independente, incorporate și semi-incorporate. Toate își au plusurile lor, dacă alegi un loc potrivit de integrare și un model adaptat nevoilor și preferințelor.
  3. Analizează varietățile și posibilitățile mecanismelor glisante. Și mecanismele pentru dulapuri pot fi de câteva tipuri: glisante, suspendate și cu șine. Cele mai practice și durabile sunt mecanismele glisante, cu role atât în partea superioară, cât și inferioară.
  4. Nu economisi pe calitate. Alege materiale rezistente și durabile. Un dulap din materiale de calitate va funcționa și arăta ca nou mulți ani la rând. La acest capitol, poți alege PAL, MDF sau furnir natural, cu diverse acoperiri.
  5. Atrage o atenție deosebită compartimentării. Încă un element cheie, ca să te bucuri la maxim de noul tău dulap. Îți recomandăm să te gândești din timp ce vrei să stochezi și de ce compartimentare ai nevoie (rafturi, sertare, bară pentru umerașe etc.) De asemenea, există suporturi și accesorii pentru încălțăminte, cravate, coșuri extensibile, mecanisme pentru ridicarea și coborârea barei și chiar masă de călcat incorporată.
  6. Optează pentru fațade într-un stil și design actual. Astăzi există o gamă imensă de texturi, nuanțe și modele de fațade, de la texturi minimaliste și până la oglinzi sau sticlă cu imprimare foto. Astfel, vei putea să alegi varianta care e cel mai aproape de sufletul tău.
  7. Și nu uita: minimalismul va rămâne mereu în modă. Detaliul care te va ajuta să nu încarci prea mult designul general și să lași camera să respire.

Apropo, echipa Miramob poate fi alături de tine în toate aceste etape, cu consultanță și modele de dulapuri calitative și moderne. Dar asta nu e tot, dacă nu ai toată suma de bani pentru această achiziție mult dorită în casa ta, la Miramob, în parteneriat cu Microinvest ai posibilitatea să achiți mobilierul ales în credit. Și cel mai important, rapid și simplu, direct din magazin. Deci, nu mai ezita. E timpul pentru o schimbare frumoasă în casa ta.