MCI Logo

Sărbătorile de iarnă sunt perioada în care toți vrem să le demonstrăm celor dragi cât de mult îi iubim, uimindu-i cu cadouri speciale, alese și oferite din suflet. Căci ce fel de Crăciun sau Anul Nou fără tradiționalele daruri de la Moșu’, capabile să ne facă sărbătorile și mai frumoase și magice. Toate cadourile sunt plăcute, dar cele mai minunate sunt darurile la care ai visat demult. Iată de ce, înainte de a face lista cu surprize pentru toată familia, merită să le mai știi și dorințele.

La Darwin, unul din partenerii Microinvest, în ajun de sărbători mereu e aglomerație, pentru că toți vin să-și fac plinul cu cadouri inteligente. Da, da, tehnica smart a devenit un must-have în lumea modernă și practic fiecare visează să găsească sub brad un laptop, gadget sau smartphone nou-nouț. Că tot suntem în plină pregătire de sărbători am decis să le cerem sfatul de expert în alegerea celor mai deosebite cadouri, care la sigur îți vor fi utile, dacă ești în pană de idei.

Alege cadouri de sărbători împreună cu Darwin și Microinvest

Se spune că un cadou perfect este cel oferit din suflet. O afirmație corectă pe deplin. Totuși, pe lângă dragostea, pe care o oferi sub formă de cadou, e important să corespundă și cu dorințele sau necesitățile persoanelor, pe care vrei să le uimești. Anume din acest motiv merită să te pregătești din timp cu ideile și să afli „pe furiș” ce își doresc de fapt cei mai importanți oameni din viața ta.

Aici ai două variante: poți merge pe varianta clasică: să întrebi direct ce cadouri și-ar dori, doar că va dispărea elementul de surpriză sau… poți fi atent la detalii mici, dar importante, care te vor ajuta să-ți dai seama la ce visează prietenii și membrii familiei tale. De Crăciun și Revelion, orice cadou poate fi magic, dacă îl alegi și dăruiești corect.

Iată 5 recomandări inspirate de la echipa Darwin, cum să alegi cadourile potrivite de Crăciun și să aduci zâmbete de bucurie în familia ta:

  1. Nu lăsa achiziționarea cadourilor de azi pe mâine. Una din regulile de bază pentru ca pregătirea de sărbători să meargă bine. Cu toții știm că „lucrul lăsat de azi pe mâine, așa rămâne”. Ca să nu alergi în ultimele zile după cadouri și să nu găsești tot ce îți dorești, cel mai bine este să îți faci o listă prealabilă și să faci cumpărăturile cu o săptămână sau două înainte.
  2. Fii cu ochii pe ofertele magazinelor preferate online și din oraș. De sărbători, reducerile sunt la ordinea zilei și ai toate șansele să alegi tot de ce ai nevoie, la prețuri de sărbătoare. Apropo, la Darwin mereu găsești cele mai bune oferte la tehnică smart, iar dacă nu ai toată suma de bani, Microinvest îți vine în ajutor cu credite, la condiții favorabile.
  3. Fii original. Alege daruri creative și, nu în ultimul rând, utile. Nimeni nu ar dori să ofere un cadou inutil. Aspectul practic a devenit un element important și în alegerea darurilor de sărbători. Ba mai mult, astăzi cadourile creative pot fi utile în tot sensul cuvântului, dacă sunt alese în funcție de necesitățile și dorințele persoanelor cărora le sunt destinate.
  4. Dacă nu te poți decide, cere sfatul unui prieten sau consultant. Un sfat la locul său va fi mereu binevenit, mai ales în alegerea cadourilor. În magazinele Darwin consultanții sunt mereu dornici să te ajute cu recomandări, ca să faci cea mai bună alegere. Ba mai mult îți vor dezvălui și cele mai avantajoase oferte, ca să ieși plin de zâmbet de la magazin.
  5. Și la final, nu uita de împachetare. Senzația când deschizi un cadou frumos împachetat, care te așteaptă „nerăbdător” sub brad, e pur și simplu magică. Indiferent ce cadou alegi, pune în listă de planuri și împachetarea originală a acestuia. De sărbători sunt în vogă cutiile mari, decorate cu hârtie kraft, cu elemente de Crăciun și desigur, fundițe colorate. Arată splendid, iar emoțiile plăcute din partea celor dragi îți sunt garantate.

Sperăm că sfaturile noastre îți vor fi utile utile ca să-ți planifici ce cadouri vei alege anul acesta pentru prietenii și familia ta. Până la Crăciun și Anul Nou au rămas zile numărate și deja e timpul să te apuci de căutat cadouri. Locația unde cu siguranță vei găsi cele mai utile daruri o știi deja – Darwin. Cât despre suport financiar, Microinvest e mereu la dispoziția ta cu credite avantajoase, ca să aduci atmosfera magică de sărbători în casa ta.