MCI Logo

Fermierii și gospodarii particulari știu mai bine ca oricine cât de important este să le oferi păsărilor și animalelor domestice o hrană corespunzătoare, realizată din furaje de cea mai înaltă calitate. Pentru ca substanțele nutritive din hrană să fie consumate și asimilate cât mai bine ai nevoie de un tocător de furaje, dar și de un granulator modern, care te ajută să prepari hrană granulată ce respectă toate cerințele sanitare, bogată în nutrienți și vitamine și care poate fi conservată și depozitată mult mai eficient.

Flexmag Grup, partenerul Microinvest, le oferă clienților săi o gamă vastă de produse pentru casă și gospodărie, inclusiv tocătoare și granulatoare de furaje de la cei mai buni producători. Fiind niște utilaje complexe și care necesită o documentare tehnică bună, în acest articol vom trece peste cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le știe fiecare fermier, care planifică să investească într-un granulator pentru gospodăria sau afacerea sa.

De ce e mai eficient să-ți iei un granulator și să hrănești animalele cu hrană granulată?

Hai să recapitulăm. Granulatoarele sunt utilaje destinate pentru presarea materiei furajere, mărunțite anterior în tocător. Procesul de presare și granulare se realizată datorită forței de frecare și temperaturii de până la 60 de grade Celsius, fapt ce asigură distrugerea coloniilor de mucegai, bacteriilor și umidității în exces, totodată, păstrând vitaminele și valoarea nutritivă a acestora. Granulele au o mulțime de avantaje, în raport cu hrana tradițională:

Drept materie primă pentru producerea hranei granulate pot fi utilizate mai multe tipuri de furaje: cereale, lucernă, fân și altele, combinate cu premixuri și vitamine. Regula de bază, pentru ca granulele să aibă o componență omogenă este asigurarea umidității optim de 15%.

Dacă demult ești în căutarea unui tocător și granulator de furaje calitativ, care își merită investiția, acum e cel mai bun moment să faci această achiziție, pentru că la Flexmag ai o ofertă specială, în parteneriat cu Microinvest – posibilitatea achitării în rate, cu 0% dobândă, pe o perioadă de 6 luni. Oferta este valabilă pentru toate tocătoarele și granulatoarele de la producătorul Demetra.

Pentru a beneficia de ofertă, e nevoie să spui managerului de vânzări expresia CHEIE – „oameni harnici”. Comanda poate fi făcută online sau în magazinul fizic Flexmag, amplasat în Chișinău, strada Maria Drăgan, 2/2.

___________________________________________

Exemplu de calculare a creditului cu rata dobânzii 0%, fără comisioane suplimentare

Pentru un împrumut cu suma totală de 12000 de lei, pe o perioadă de 6 luni, suma lunară spre achitare va fi de 2000 de lei. Astfel, în final, vei achita 12000 de lei, fără plăți suplimentare. În acest caz, DAE constituie 0%.

Reține, creditul se acordă pe o perioadă stabilită și presupune obligația de plată.