Probabil toți știu că inima unui restaurant este bucătăria. Anume în bucătărie iau viață cele mai grandioase bucate, care ne încântă papilele gustative și ne fac să revenim de fiecare dată în cele mai preferate locații gastronomice. Și totuși, pentru ca totul să iasă cât mai delicios e nevoie nu doar de bucătari și ospătari iscusiți, ci și echipamente performante de gătit. Antreprenorii din domeniul HoReCa știu cât de important este să ai un cuptor bun și tot setul de echipamente pentru preparea caldă a bucatelor. De fapt, e pur și simplu imposibil fără ele.

La partenerul nostru, Dina Cociug, ai cel mai bogat sortiment de tehnică profesională pentru restaurante, cafenele și brutării, fie că ai o afacere cu ani buni de experiență în spate sau ești abia la început. În acest articol, ne-am propus să abordăm o categorie specială de echipamente must-have pentru afacerile HoReCa – tehnica pentru prepararea caldă a bucatelor. Dacă și tu ești în căutarea unor echipamente profesionale, aici vei găsi cele mai importante detalii în alegere.

Ce echipamente pentru preparea caldă sunt indispensabile într-o bucătărie?

Să ai echipamente profesionale pentru prepararea caldă a alimentelor în bucătărie este cheia activității de succes a oricări întreprinderi din HoReCa. Fie că este vorba de un restaurant, cafenea, afacere de tip fast-food sau catering. Utilajele de înaltă calitate vor oferi servicii invatoare și neîntrerupte, ca bucatele gătite să fie cât mai delicioase și chiar sănătoase. În plus, cu fiecare an apar echipamente funcționale care pot înlocui o serie de utilaje termice mai mici.

Iată doar câteva din cele mai moderne echipamente pentru preparare caldă, pe care le poți achiziționa la Dina Cociug, la cele mai bune prețuri și cu garanția calității:

  1. Cuptoare profesionale combinate. Perfecte pentru copt, grill, gătit la aburi, prăjit, rumenit. Încăpătoare și multifuncționale, acestea sunt indispensabile pentru cafenelele și restaurantele specializate în mai multe bucătării.
  2. Cuptoare rotative. Datorită mecanismului special de distribuire a aerului cald, garantează o coacere uniformă și rapidă, chiar și în cantități mari.
  3. Echipamente pentru pizza.
  4. Echipamente pentru fast-food.
  5. Echipamente pentru brutărie și patiserie.

Echipa Dina Cociug te va ajuta să alegi echipamentul de care ai nevoie, fie că ai o afacere mică sau un restaurant cu renume. Vestea bună este că dacă nu ai toată suma de bani pentru aceste investiții, poți achiziționa echipamente în rate, în parteneriat cu Microinvest, cu dobânda 0% pe un termen maxim de 3 luni sau în credit. Beneficiezi de suport financiar rapid, direct în magazin și te bucuri de investiții responsabile în dezvoltarea afacerii tale HoReCa.

_______________________________________________

Exemplu de calculare a creditului cu rata dobânzii 0%, fără comisioane suplimentare

Pentru un împrumut cu suma totală de 60 000 de lei, pe o perioadă de 3 luni, suma lunară spre achitare va fi de 20 000 de lei. Astfel, în final, vei achita 60 000 de lei, fără plăți suplimentare. În acest caz, DAE constituie 0%.

Reține, creditul se acordă pe o perioadă stabilită și presupune obligația de plată.

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe