MCI Logo

De sărbători, toate drumurile duc acasă. Atmosferă caldă și primitoare, brăduț, jucării, luminițe și cântece de Crăciun pe fundal. La toate acestea lipsește doar o canapea confortabilă în living, unde poți savura din plin serile petrecute alături de cei dragi, privind televizorul sau citind cartea preferată. Dacă ar fi să facem un sondaj despre care obiect de mobilier este cel mai îndrăgit în fiecare locuință, canapeaua cu siguranță va lua cele mai multe voturi.

O canapea confortabilă se va integra perfect în dormitor, camera copiilor și chiar într-o bucătărie mai spațioasă sau sufragerie. Iar în living sau camera de zi, aceasta este cel mai important detaliu de confort și decor. Dacă încă nu ai reușit să îți alegi un cadou frumos și util pentru casă anul acesta, o canapea cu siguranță va fi cea mai bună opțiune. Mai ales că, la Mobvaro-M, partener Microinvest, te așteaptă o gamă bogată de modele și cele mai avantajoase prețuri.

Acum că ai toate motivele să te înnoiești în ajun de sărbători, te invităm într-o călătorie imaginară în lumea canapelelor, ca să descoperim împreună care sunt cele mai importante criterii la care merită să atragi atenția când alegi o canapea.

TOP 5 recomandări de la Mobvaro-M și Microinvest cum să alegi o canapea

Primul pas pe care trebuie să-l faci înainte să te pornești la magazin este o scurtă analiză cum, unde și pentru ce ai nevoie de o canapea nouă. Și anume, să-ți pui următoarele întrebări simple, dar importante și cu adevărat utile, ca să faci o alegere corectă:

De la partea organizatorică poți trece la criteriile tehnice, în care se include: forma, tipul construcției, umplutura și materialul de finisaj, și desigur stilul și nuanța. Spre bucuria noastră, cu fiecare an apar noi și noi modele de canapele pentru toate gusturile și buzunarele. Aici regula principală este să pui la loc de frunte aspectul practic, calitatea și comoditatea.

Iată TOP 5 recomandări care la sigur te vor ajuta să nu dai greș cu tipul și modelul:

  1. Ține cont de specificul încăperii atunci când alegi forma și construcția viitoarei canapele. Printre cele mai populare forme și construcții, se numără: canapelele drepte, pe colț sau în formă de U. Construcția interioară poate fi realizată din PAL, MDF, placaj, metal sau lemn.
  2. Alege un finisaj practic și ușor de întreținut. Iată câteva variante populare: iută, catifea piele. Cea mai populară și avantajoasă este anume iuta, fiind și cea mai rezistentă în timp.
  3. Nu nega importanța materialului de umplutură, anume de acesta depinde cât de confortabilă și moale sau statornică va fi canapeaua ta. Poți alege o construcție cu arcuri, holofibră, latex, spumă poliuretanică sau iernitor sintetic, cunoscut ca sintepon.
  4. Evită stilurile și nuanțele prea complicate, designul minimalist va rămâne actual în timp mulți ani la rând și poate fi ușor combinat cu orice tip de încăpere.
  5. Atrage atenția la funcționalitățile suplimentare ale canapelei, precum lăzile de depozitare. Acestea îți vor oferi spațiu suplimentar pentru stocarea lenjeriei de pat și altor lucruri.

Când ai răspunsurile la toate aceste întrebări, locația pregătită pentru canapeaua nouă, dar și idei despre nuanță, material, model și bugetul planificat, poți merge cu încredere la orice magazin Mobvaro-M, să te înnoiești cu canapeaua perfectă. Nu te îngrijora nici dacă nu ai toată suma de bani pentru achiziția mult dorită, pentru că Microinvest e gata să te susțină financiar, ca să te bucuri deja acum de canapeaua preferată. Ba mai mult, poți beneficia de o ofertă specială în parteneriat cu Microinvest – achitarea în rate, cu dobânda 0% pe o perioadă de până la 6 luni.

Pentru ca acest Crăciun să fie cât mai „confortabil”.

________________________________________________________

Exemplu de calculare a creditului cu rata dobânzii 0%, fără comisioane suplimentare

Pentru un împrumut cu suma totală de 12000 de lei, pe o perioadă de 6 luni, suma lunară spre achitare va fi de 2000 de lei. Astfel, în final, vei achita 12000 de lei, fără plăți suplimentare. În acest caz, DAE constituie 0%.

Reține, creditul se acordă pe o perioadă stabilită și presupune obligația de plată.