MCI Logo

Îți mai amintești perioada când ți-ai cumpărat prima mașină? Cât de atent analizai fiecare ofertă, producător și model disponibile pe piață, ca să fii sigur că nu vei da greș? E și firesc, achiziția unui automobil este o decizie foarte importantă, dacă vrei să începi o „prietenie” frumoasă și de durată, cu un autovehicul modern și performant, care își merită pe deplin investiția.

În lumea modernă, când petrecem tot mai mult timp în trafic, automobilele au devenit o necesitate vitală, capabilă să ne aducă confort, rapiditate și funcționalitate la nivel. De 4 ani, la Microinvest realizăm visele clienților care demult își doresc un automobil, dar nu au toată suma necesară de bani pentru o astfel de investițiela moment. În această perioadă am reușit să stabilim și parteneriate frumoase cu dealeri autorizați de autovehicule, precum SAUTO-HAUS, unde ai toate șansele să îți găsești mașina de vis.

Pentru ca această decizie să fie cât mai ușoară și responsabilă, cei de la SAUTO ne-au dezvăluit o listă întreagă de sfaturi și recomandări, de care ar trebui să ții cont dacă ești în căutarea unui automobil. Deci, dragi șoferi și șoferițe vă invităm la o „porție” utilă de informații despre criteriile importante în alegerea cele mai bune mașini la mâna a doua.

Cu ce începem căutarea unui automobil?

Chiar dacă pare a fi o recomandare tipică, alegerea unui automobil începe anume cu informarea și documentarea din surse sigure. Automobilele sunt niște produse complexe, iar performanța și buna funcționare a acestora depinde nu doar de brand și aspectul estetic. Prinde un lifehack: fă-ți o listă cu câteva modele de mașini, de la diverși producători, care se potrivesc cu nevoile și preferințele tale individuale. După care, dă o raită pe mai multe surse online, inclusiv paginile oficiale și stabilește cele mai importante detalii tehnice și de construcție ale fiecărui automobil.

Bine informat, te vei simți mai sigur în decizia pe care urmează să o faci și gata să treci la următoarele etape, la fel de importante. Iar aici ne referim la toată lista de opțiuni și caracteristici, de care depinde direct confortul în conducerea unei mașini. Ca să-ți fie mai ușor, împreună cu cei de la SAUTO am făcut un checklist cu recomandări vitale, ce te vor ajuta să ajungi mai ușor la o decizie corectă în alegerea unui automobil.

Odată ce ai bifat toate recomandările din checklist poți să-ți scoți permisul de conducere din dulap și să începi căutările noii tale „prietene” pe patru roți. Apropo, la SAUTO HAUS te așteaptă o gamă bogată de automobile importate din Europa, cu un istoric real și raport optim preț-calitate. Toate mașinile sunt deschise pentru test drive și contactul direct. Dacă nu au reșit să aduni toți banii pentru mașina de vis, Microinvest îți vine în ajutor cu credite auto, în condiții favorabile.

Adu confort în viața ta și a familiei tale.