MCI Logo

Ultimul an poate fi numit pe dreptate anul schimbărilor. Ne-am adaptat la o serie de modificări stringente și neașteptate, una din care a fost să trecem practic toate activitățile în regim online și să activăm din Home Office, rămânând la fel de eficienți și productivi. Cu toții știm că pentru ca lucrul de acasă să meargă în toi, este nevoie atât de un spațiu bine amenajat, cât și de tehnica potrivită. Perfecte pentru astfel de situații sunt anume laptopurile – dispozitive portabile, care ne pot oferi aceeași performanță ca și un PC, dar fiind mult mai mobile și ușor de utilizat.

Ca să-ți alegi un laptop ce ți se va potrivi ca o mănușă, mai întâi de toate trebuie să faci o analiză detaliată a ofertelor disponibile pe piață, a posibilităților tehnice și de performanță, și desigur să le adaptezi la cerințele individuale. În magazinul Neocomputer, partener Microinvest, cu siguranță vei găsi cel mai bun notebook, perfect pentru job, studii sau divertisment. Pentru că vrem să-ți fim de ajutor, în acest articol, împreună cu experții de la Neocomputer, îți vom relata care sunt cele mai importante criterii de care merită să ții cont atunci când alegi un laptop pentru Home Office.

Ce contează cu adevărat la un laptop?

Cei din casta white-collar știu mai bine ca oricine cât de important este să fii echipat cu un calculator performant, ca să-ți realizezi cu brio toate task-urile. Alegerea acestuia este o etapă foarte importantă, și asta deoarece anume de calculator depinde cât de productivă și eficientă va fi ziua ta de muncă. Acest lucru e și mai important atunci când lucrezi sau înveți de acasă și ai de realizat toate sarcinile în regim online. De regulă, printre principalele task-uri pe care le facem la calculator, se numără: lucrul cu suita Office, navigarea pe Internet, redactarea pozelor și videourilor, dar și redarea diferitor tipuri de conținuturi.

Chiar dacă piața este bogată în oferte „apetisante” de tehnică smart, de la diverși producători de top, inclusiv notebook-uri, să-ți alegi modelul potrivit nu e întotdeauna o sarcină ușoară. Iar aici, venim noi cu soluția. Împreună cu echipa Neocomputer am punctat 6 „ingrediente” pe care ar trebui să le aibă un laptop cu adevărat performant. Iată de ce ar trebui să ții cont:

La sfârșit avem și un BONUS util pentru cei care sunt în căutare de recomandări de la specialiști – o listă cu trei laptopuri destoinice, pentru 3 categorii diferite de utilizatori, pe care le poți achiziționa la cel mai bun preț, la Neocomputer.

  1. Acer ConceptD – seria brandului taiwanez perfectă pentru cei care lucrează cu conținuturile grafice, redactarea și montarea video. Un astfel de laptop poate deveni un „prieten” de încredere pentru un designer, fotograf sau videograf.
  2. Lenovo Legion – laptopurile create anume pentru pasionații de gaming și lumea jocurilor video. În plus, un astfel de laptop se va descurca perfect și cu alte sarcini suprasolicitante.
  3. Acer Aspire – notebook-ul ideal pentru lucrătorii de oficiu și studenți. E ușor, portabil și cu un design ergonomic, pentru o exploatare ușoară.

Apropo, Microinvest îți poate oferi suport financiar, dacă nu ai toată suma necesară de bani pentru această achiziție, ca să te bucuri de performanță deja astăzi.