MCI Logo

Un somn confortabil și liniștit este unul din secretele principale pentru o viață sănătoasă și fericită. Ca să te bucuri de toate aceste beneficii, ai nevoie de o saltea potrivită sau un topper ortopedic – soluția perfectă, care te ajută să „reanimezi” chiar și o saltea mai puțin confortabilă și să-ți asiguri o odihnă relaxantă. Ce este de fapt topperul? Un accesoriu must-have ce te poate ajuta să-ți transformi spațiul de dormit într-unul mai confortabil, fără investiții prea mari, care vin odată cu achiziționarea unei saltele noi.

Topperele dispun de o mulțime de modalități de utilizare și cu siguranță vor deveni o achiziție utilă în orice familie. Dacă demult te gândești să investești și tu într-un topper și ești în căutarea celor mai variate modele și oferte, la Top-shop, unul din partenerii Microinvest, ai șansele să găsești opțiunea potrivită pentru tine. Dar înainte de toate, te invităm să descoperi o listă completă de recomandări și sfaturi de la experții Top-shop, dar și caracteristici importante în alegere.

5 motive să alegi un topper care îți va îmbunătăți spațiul de dormit

Un topper bun îți poate transforma canapeaua veche într-un pat confortabil sau completa salteaua, oferindu-i un plus de confort. Datorită construcției inovatoare, acesta pot fi utilizat fie pentru patul de dormitor, cât și ca spațiu suplimentar de dormit, când ai pe cineva în ospeție sau la cămin. În plus, poți să iei topperul cu tine și în escapadele cu cortul, asigurându-ți un somn ca la carte. Încă stai la dubii? Iată 5 motive „destoinice” de ce merită să investești într-un topper:

  1. Poziție corectă și confortabilă pentru somn. Fie că preferi o suprafață mai dură pentru somn sau ești adeptul saltelelor medii spre moi, cu un topper ai posibilitatea să-ți amenajezi locul de somn după bunul plac și necesitățile individuale.
  2. Utilizare multifuncțională. Mobil și ușor de folosit și transportat, un topper îți poate deveni cel mai bun prieten acasă, în ospeție și chiar în călătorii. Ba mai mult, majoritatea au și o geantă specială în set, ca să-ți fie mai ușor să-l iei cu tine și să te bucuri de toate avantajele.
  3. Acoperire și materiale ortopedice, precum spumă Ecocell, Orthocell sau spumă cu memorie. Spuma Ecocell și Orthocell îți poate oferi o suprafață rigidă și stabilă. La rândul său, spuma cu memorie se adaptează perfect poziției de somn, elimină punctele de presiune și previne vibrațiile cauzate de mișcările în timpul somnului.
  4. Ventilare și protecție împotriva bacteriilor. Topperele moderne sunt acoperite cu o țesătură specială AirX, care asigură o ventilație eficientă, prevenind disconfortul chiar și în serile toride. În plus, acestea dispun de tratamentul CleanEffect®, ce asigură protecție împotriva bacteriilor si acarienilor.
  5. Întreținere ușoară. Topperele sunt ușor de exploatat și îngrijit. Majoritatea modelelor vin în set cu o husa detașabilă și lavabilă, care poate fi schimbată și curățată la necesitate.

Și cea mai bună veste: doar acum, toți cei care demult visau să-și ia un topper pot beneficia de o ofertă specială de la Top-shop în parteneriat cu Microinvest – achiziționarea în credit 0%, pe o perioadă de 6 luni. Nu mai trebuie să amâni cumpărăturile care îți pot aduce confort și bunăstare atât ție, cât și întregii familii, deja astăzi. Microinvest e gata să-ți ofere suport financiar la momentul oportun, ca să te bucuri de condiții mai bune de trai

_____________________________________________________________________________________

Exemplu de calculare a creditului cu rata dobânzii 0%, fără comisioane suplimentare

Pentru un împrumut cu suma totală de 1800 de lei, pe o perioadă de 6 luni, suma lunară spre achitare va fi de 300 de lei. Astfel, în final, vei achita 1800 de lei, fără plăți suplimentare. În acest caz, DAE constituie 0%.

Reține, creditul se acordă pe o perioadă stabilită și presupune obligația de plată.