MCI Logo

Ca să începi reparația, pe lângă toată lista de materiale, ai nevoie de câteva scule electrice, care îți vor ușura și spori eficiența lucrărilor realizate. Șlefuit, găurit, înșurubat, tencuit… lista poate fi completată la nesfârșit. Ca să nu te complici prea mult, cei de la Pandashop, partener de încredere al Microinvest ne-au dezvăluit care sunt sculele indispensabile în lucrările de reparație.

Deci, iată de ce instrumente ai nevoie ca să duci reparația la capăt cu BRIO:

  1. Ciocan demolator. Instrument indispensabil pentru executarea găurilor în suprafețe dure (pereți sau tavane din beton, cărămidă). Ciocanele demolatoare sunt folosite pe larg în primele etape ale lucrărilor de reparație, în operațiuni, precum: găurire cu percuție, dăltuire etc. Diametrul găurilor depinde de accesoriile cu care este dotat.
  2. Mașină de înșurubat. Este un alt instrument util în fiecare casă, mai ales dacă te-ai apucat de reparație. Versatilă și ușoară, această sculă electrică ne permite să înșurubăm tot ce avem nevoie, fără necesitatea de a găuri peretele în prealabil. În plus, completată cu accesorii suplimentare, aceasta poate îndeplini și alte funcții, precum: tăiere, șlefuire, frezare.
  3. Mașină de șlefuit. Ca să aducem pereții și tavanul la suprafața necesară, avem nevoie de o mașină de șlefuit. Aici putem alege din mai multe opțiuni, pentru diverse scopuri, și anume: mașini de șlefuit beton, cu bandă, cu vibrații, cu excentric și chiar șlefuitoare cu cilindru. Unele modele sunt dotate cu aspirator de praf, pentru o utilizate cât mai comodă.
  4. Mașină de amestecat. Înainte de a fi utilizate, materialele lichide pentru reparație, precum: mortarul, betonul, adezivii, vopseaua trebuie să fie mixate până la forma omogenă necesară. În acest caz ne vin în ajutor mașinile de amestecat. Datorită construcției ergonomice, cu mâner dublu, malaxoarele sunt ușor de utilizat, oferind eficiență maximă.
  5. Instrumentul care ne ajută să îndrăgim vopsitul, chiar și dacă e vorba de suprafețe mari, precum pereții sau tavanul. Trebuie doar să încarci vopseaua în rezervorul special și să te apuci de treabă. Pentru comoditate maximă, unele modele sunt dotate cu braț extensibil, trafalet și alte accesorii utile.
  6. Aspirator industrial. Când reparația e gata, urmează etapa cea mai neplăcută – curățarea încăperii de murdărie și praf. Nu și dacă ai la îndemână un aspirator industrial, care se va descurca cu orice murdărie, rapid și eficient.

Apropo, astăzi nu mai trebuie să mergi la magazin ca să-ți alegi tot setul de scule electrice, Pandashop ți le aduce până la ușă. Trebuie doar să alegi produsul pe site și să faci comanda. Cu suportul financiar îți vine în întâmpinare Microinvest, oferindu-ți credite pentru reparație, ca să-ți transformi casa într-un loc plin de confort pentru toată familia.