MCI Logo

Confortul este unul din cele mai importante detalii în fiecare locuință, capabil să creeze o atmosferă plăcută și primitoare și o stare de bine pentru toată familia. Iar responsabil de confort în casele noastre este anume mobilierul. Cu fiecare an, tendințele de mobilă se schimbă, aducându-ne noi surse de inspirație și modalități creative, ca să ne decorăm cele mai importante încăperi, de la bucătărie, dormitor sau living, până la baie sau antreu.

Primul pas în alegerea mobilierului începe cu analiza necesităților, dimensiunilor, bugetului stabilit, dar și stilului care ți se potrivește cel mai bine. În magazinul online Bigshop, unul din partenerii Microinvest găsești cele mai deosebite seturi de mobilă, pentru toată casa: dormitoare moderne, bucătării, canapele extensibile, saltele ortopedice și multe altele. Iar ca să nu te pierzi în prea multe modele, în acest articol ne vom referi la cele mai fresh tendințe în materie de mobilier pentru 2021, care la sigur te vor scoate în evidență.

Ce mobilier alegem în 2021, ca să fim în pas cu moda?

În zilele noastre, mobilierul nu mai este doar un element de decor ci o piesă multifuncțională, destinată pentru confort și ușurință în exploatarea zilnică. Decorul clasic cu multe detalii, culori exotice și feronerie pompoasă a fost înlocuit de stilul minimalist. Iar pe prim plan s-a pus comoditatea, simplitatea și aspectul practic. De asemenea, anul acesta rămân în trend nuanțele deschise, texturile naturale și mecanismele smart, care se vor integra perfect în orice încăpere.

În general, când îți alegi mobila, poți opta pentru două variante: să o faci la comandă, după un proiect individual sau să mergi la un magazin de mobilă, online sau fizic, unde te așteaptă seturi standard în diverse modele, pentru toate preferințele și bugetele. Înainte de a te decide, hai să trecem peste cele mai populare tendințe de mobilier ale acestui an:

  1. 2021 este anul bucătăriilor în stil modern, în culori Basic și cu accesorii minimaliste. Din lista favoriților fac parte fațadele fără mânere și mecanismele inovatoare de deschidere.
  2. Pentru pasionații de livinguri moderne, în 2021 sunt la modă nuanțele calde și naturale. Bej, gri, alb, cream – combinate cu un design minimalist și accesorii stilate vor arăta de minune împreună. Încheiem efectul cu o canapea moale cu design monocrom, perfectă pentru serile frumoase cu toată familia în fața televizorului.
  3. Naturalețea se va integra foarte bine și într-un dormitor stilat, fie pentru cei mari sau mici. Aici putem păstra aceeași paletă de culori pastelate, proiectarea de tip open-space și lumina naturală. Apropo, culorile pastelate vor rămâne actuale în timp pentru mulți ani înainte. Iar dacă o să-ți dorești o schimbare, poți să-ți iei o lenjerie mai deosebită de pat sau să adaugi câteva accesorii noi în designul general.
  4. În baie, cel mai important detaliu al mobilierului este rezistența la aburi și umiditate. Secretul principal de design este să lăsăm camera să „respire” și să nu o aglomerăm cu prea mult mobilier. Putem alege un proiect minimalist, cu un dulap încăpător și oglindă.
  5. La final, am ajuns și la hol. În lista celor mai populare antreuri moderne se includ modelele cu dulapuri încăpătoare, cadru tapițat, multe cuiere și loc destinat pentru a ne așeza când ne punem sau scoatem încălțămintea, un detaliu foarte practic și comod.

Încă ceva, anul 2021 ne aduce cu sine și libertatea în alegere. Indiferent pentru ce stil de mobilier vei opta, poți fi sigur că ai făcut alegerea corectă, fără limite de design, nuanțe și decor. La Bigshop găsești seturi de mobilier pentru toate gusturile, de la branduri cunoscute, precum: Ambianța, Sokme, Indart, Neman, Astrid-mebel, SV-Mebel. Și cel mai important, Microinvest e gata să te ajute cu suport financiar, dacă nu ai reușit să aduni toată suma de bani. Oferim credite pentru reparație, la condiții favorabile, ca să te bucuri de clipele frumoase alături de cei dragi, confort liniște și bunăstare în casă.