MCI Logo

Cu fiecare an, industria beauty devine tot mai populară și complexă. Apar noi proceduri de îngrijire și înfrumusețare, dar și echipamente estetice moderne, cu rezultate uimitoare și de durată. Vestea bună este că antreprenorii care planifică să-și inaugureze o afacere în această sferă au posibilitatea să-și achiziționeze toate utilajele necesare ușor, la oferte avantajoase chiar și în Moldova, de la importatori siguri, precum Lorema Estetic, partenerul Microinvest.

Dacă ai și tu un plan de afaceri bine pus la punct și demult analizezi acest domeniu sau ești deja fondatorul unui salon și vrei să-ți înnoiești utilajele, venim noi cu o sursă de inspirație și motivație să faci primul pas. Împreună cu echipa Lorema, am făcut o analiză a celor mai populare și eficiente echipamente estetice în care merită să investești și care nu trebuie să lipsească dintr-un salon profesionist. De asemenea, vei putea afla recomandări cum să alegi cele mai avantajoase oferte și să primești suport financiar în condiții favorabile.

Ce echipamente să alegi pentru un salon de îngrijire și înfrumusețare?

Un centru de estetică profesionist este în primul rând despre calitate și servicii sigure, realizate cu de către cosmetologi bine instruiți. Pe lângă echipa specializată, produsele și echipamentele utilizate sunt printre cele mai importante criterii, ca să ai succes și apreciere din partea clienților. La fel de important este și să oferi o gamă bogată de proceduri de îngrijire și înfrumusețare, pentru rezolvarea mai multor probleme, de la îngrijirea tenului și până la slăbire.

Iată care sunt cele mai populare echipamente estetice folosite cu succes în saloanele din toată lumea, dar și din Moldova, care la sigur vor aduce plus valoare afacerii tale din ramura Beauty:

Toată gama de produse poate fi găsită la LorEmA Esthetic – companie parteneră Microinvest, distribuitoare de echipamente, preparate și produse cosmetice. În calitate de importatori cu o experiență de peste 7 ani în acest domeniu, cei de la Lorema vin nu doar să ofere utilaje pentru diverse necesități, dar și cursuri specializate de pregătire profesională în domeniul cosmetologiei și întreținerea dispozitivelor cosmetologice. Compania colaborează cu branduri din diverse categorii, precum Asclepion, Mantis, LestheZone, Dermedics, Institute BCN, Viora și LorEma-Tech.

Și cel mai important este că la Lorema poți achiziționa utilajele necesare pentru afacerea ta, cu suport financiar în condiții avantajoase de la Microinvest.