Schimba anvelopele acum | Microinvest

Au rămas zile numărate până pe 1 decembrie, dar încă nu ți-ai schimbat anvelopele? Acum e momentul. La partenerii noștri poți să-ți iei anvelope noi, rapid și fără cheltuieli în plus.

 • în credit 0%
 • fără gaj
 • fără comision de acordare
 • pentru perioada și suma potrivită

Fii sigur pe drum!

Cum alegem anvelopele de iarnă?

Alege siguranță și calitate acum, plătește mai târziu
E timpul să-ți echipezi mașina pentru iarnă

Noiembrie e timpul oportun să  schimbăm anvelopele de vară, pe cele de iarnă. Pentru ca totul să meargă bine, și atât mașina, cât și șoferul să fie mulțumiți, trebuie să facem o alegere corectă și bine documentată. Echipa Coleso.md, unul din partenerii Microinvest și experți cu ani buni de experiență în vulcanizare, știu totul despre cum ar trebui să fie anvelopele de iarnă perfecte.

AFLĂ MAI MULT
Siguri la drum! De ce merită să investim în anvelope?

Dacă ești în căutare de cauciucuri noi pentru mașina ta, ai dat peste adresa potrivită. În acest articol vom discuta despre avantajele investiției în anvelope de iarnă calitative, sigure și durabile în timp. În acest lucru, se pricep cel mai bine specialiștii rețelei de centre de anvelope 4ROTI, unul din partenerii Microinvest și dealer oficial al celor mai populare mărci de cauciucuri, ce pot fi achiziționate în credit avantajos de la Microinvest.

AFLĂ MAI MULT

Mai ai și alte întrebări?

Scopul nostru este ca să-ți fie totul clar

Exemplu de calculare a creditului cu rata dobânzii 0%, fără comisioane suplimentare

Pentru un împrumut cu suma totală de 9000 de lei, pe o perioadă de 6 luni, suma lunară spre achitare va fi de 1500 de lei, iar în final, vei achita 9000 de lei, fără plăți suplimentare. În acest caz, DAE constituie 0%. Reține, creditul se acordă pe o perioadă anumită și presupune obligația de plată.

Suntem online de luni până vineri, de la 9:00 la 18:00.

Sună chiar acum la 022 801 701 și noi o să-ți răspundem la orice întrebare sau

  Trimite

  Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

  Folosim cookie-uri.
  Aflați mai multe