MCI Logo

Campania ÎMPRUMUTĂ ÎNȚELEPT!

Microinvest dă start campaniei ÎMPRUMUTĂ ÎNȚELEPT!
La data de 2 Octombrie 2017, Microinvest anunță demararea oficială a campaniei ÎMPRUMUTĂ ÎNȚELEPT! – o campanie de educare, cu durata de o lună, destinată în primul rând clienților existenți și potențiali. Campania este organizată sub egida Centrului de Microfinanțare – o organizație internațională ce promovează standardele internaționale de protecție a consumatorului și educația financiară. Împreună cu Microinvest în Moldova, în campanie participă organizații din 14 țări, printre care Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Grecia, Kazahstan, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Moldova, Serbia, Spania, România, Tadjikistan și Ucraina.

Campania ÎMPRUMUTĂ ÎNȚELEPT ! întocmește o listă simplă de întrebări pe care ar trebui să și le pună toți clienții înainte de a contracta un împrumut, pentru a se asigura că își asumă niveluri sigure și responsabile de îndatorare. Мicroinvest consideră că educația financiară este importantă pentru client în procesul luării deciziei atunci când ia un credit, de aceea alege să fie participant activ al campaniei deja trei ani la rând.

Pe toată durata campaniei, care se desfășoară pe parcursul lunii Octombrie, angajații Microinvest vor organiza activ o campanie de informare pentru clienții existenți și potențiali, utilizând prezentări, pliante și broșuri. Ei vor răspunde la întrebări de bază cum ar fi: Сe sumă îmi pot permite să împrumut? Cunosc eu oare cât voi achita? Înțeleg eu oare toate prevederile contractului de împrumut?

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să accesați www.microinvest.md sau să ne contactați la :

Tel: 022 801 701
E-mail: marketing@microinvest.md

ACȚIUNE: