MCI Logo

Microinvest lansează Campania „Împrumută înțelept”

Chișinău 5 Octombrie 2018

Microinvest lansează Campania „Împrumută înțelept

–       Ce sumă îmi pot permite să împrumut?

–       Cunosc eu cât o să achit pentru un credit?

–       Sunt sigur că înțeleg condițiile contractuale?

–       Ce pot să fac dacă nu sunt mulțumit?

Cât de des vă adresați aceste întrebări și cât de des ați primit răspunsuri la ele de la organizațiile financiare? Trăim într-o lume foarte dinamică, totul se schimbă foarte repede, nu totul poate fi amânat, iar unele lucruri sunt necesare acum. De aceea împrumuturile au devenit o soluție reală în viața multora dintre noi. Dar, pentru a obține un beneficiu maxim din acest serviciu trebuie să știți și să înțelegeți cum funcționează.
În luna octombrie, Microinvest lansează campania „Împrumută înțelept”. Pe parcursul întregii luni, în toate reprezentanțele companiei, clienții vor primi consultații despre cum să calculeze corect suma împrumutului de care pot beneficia , având la bază venitul familiei, cum este calculat graficul de rambursare, la ce aspect trebuie să acorde atenție atunci când semnează un contract de împrumut, unde se pot adresa dacă sunt nemulțumiți de ceva.

Spoturi video informative care răspund acestor întrebări vor fi plasate pe paginile oficiale ale companiei de Facebook și Youtube. De asemenea, orice doritor poate obține materiale informartive în subdiviziunile companiei.
În acest an, clienții vor putea evalua cât de bine cunosc și pot gestiona bugetul familiei – răspunzând doar la 13 întrebări din chestionarul, ce va putea fi accesat direct pe pagina microinvest.md, veți primi o evaluare a stării financiare actuale, precum și sfaturi pentru îmbunătățirea acesteia.

În plus, compania Microinvest va organiza mai multe seminare informative pe tema „Împrunută înțelept” în mai multe organizații. Dacă sunteți angajator sau angajutl unei companii și doriți să aflați mai multe despre cum să împrumutați înțelept, vă rugăm să ne contactați la 022 801 701 sau să ne scrieți la adresa marketing@microinvest.md.

„Creditarea responsabilă este principiul de bază în activitatea companiei noastre. Pentru noi este foarte important ca, clienții să ia credite conștient, că viața lor se schimbă spre bine și că afacerea se dezvoltă. Creditul selectat corespunzător, suma optimă a împrumutului și graficul de rambursare comod sunt garanția că împrumutul primit va aduce un beneficiu, dar nu va deveni o povară greu de suportat. Anume din acest considerent, deja al patrulea an consecutiv, noi, unica companie din Republica Moldova, susținem inițiativa Centrului de Microfinanțare, care promovează standardele internaționale de protecție a clienților și educația financiară. Împreună cu noi, în campanie participă organizații din 15 țări din Europa și Asia: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Grecia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Spania, România, Tadjikistan și Ucraina”- a declarat Olga Podfigurnaia, șeful departamentului clienții business.

  Microinvest este mereu la dispoziția Dvs. pentru a răspunde la întrebări, la nr.de contact 022 801 701 sau la cea mai apropiată filială oferindu-vă cel mai potrivit împrumut.

Controlați datoria, nu lăsați să vă controleze ea. Împrumutați înțelept. Aflați mai multe despre campanie.

_______________________

Microinvest – este o companie de micro finanțare cu capital străin, care își desfășoară activitatea pe teritoriul Republicii Moldova începând cu anul 2003. Potrivit datelor Comisiei Naționale a Pieței Financiare din 2018 Microinvest este cea mai mare instituție de credit pentru microfinanțare din țară, înregistrînd cele mai mari active.

Compania este un partener de încredere pentru micul business, oferind creditare flexibilă și la timp  clienților săi.

Microinvest – un partener de încredere.

ACȚIUNE: