MCI Logo

Cristina Ciobanu este una dintre sutele de oameni care și-au transformat visul de ieri, în realitatea de azi. Femeia a reușit să-și pună pe roate propria afacere în raionul său de baștină. Dragostea și grija față de copii, în tandem cu pasiunea sa pentru tot ce înseamnă stil au dat naștere brandului de haine pentru copii, „Yummy Sugar”.

Bazele afacerii sale le-a pus încă în 2017, la Cimișlia și doar peste doi ani a reușit să deschidă ușa primului său magazin, chiar în inima capitalei. Cristina este nu doar antreprenoare de succes, dar și mama a trei copii minunați, de aceea, ea știe ca nimeni altul, cât de importantă este calitatea vestimentației pe care o poartă cei mici. Fondatoarea brandului „Yummy Sugar” se mândrește că hainele sale sunt confecționate din stofă de calitate superioară. Anume pentru a cumpăra această materie primă, Cristina a avut nevoie de susținerea Microinvest. Așadar, femeia a reușit să creeze rochii vaporoase, costume numai bune pentru cei mici, dar și accesorii stilate, care au cucerit inimile copiilor și părinților din întreaga țară.

„Scopul meu principal este să fiu utilă oamenilor și țării”, crede antreprenoarea, de aceea, pe timp de pandemie, tânăra și-a reprofilat afacerea în folosul comunității și a început să producă măști reutilizabile, din bumbac. Datorită acestei activități, dar și livrărilor, Cristina reușește să achite salariile la timp angajaților săi, dar, totodată, simte că le este aproape oamenilor, în aceste momente de cumpănă. Și dacă eroina noastră a reușit să-și reprofileze afacerea în timp util, alți antreprenori sunt ajutați în acest sens de Microinvest. Pe timp de pandemie, clienții companiei pot avea parte de un grafic individual de rambursare a creditului. Și mai mult, pot beneficia de o perioadă de grație chiar și până la nouă luni.

Și ca un partener fidel pentru clienții săi, pe timp de pandemie, Microinvest oferă și consultații pentru antreprenori, inclusiv Cristinei. Expertul său personal în creditare este mereu la distanța de un singur apel telefonic, pentru a oferi toată informația necesară cu privire la posibilitățile de restructurare a creditului sau modalitățile de achitare pe timp de carantină. Datorită acestui fapt, femeia nu se lasă afectată de situația de urgență, în schimb, își face planuri mari de viitor. Antreprenoarea se gândește la o colaborare cu un alt brand de haine autohton și vrea să-și extindă afacerea, lansând un serviciu de cusătorie. Femeia își aplică toată creativitatea, iscusința și dibăcia pentru a crea hainele pentru copii și este sigură că va reuși să impresioneze și fashioniștii maturi.

De la lansare și până acum, afacerea Cristinei Ciobanu a devenit una de familie, căci copiii sunt inspirația ei în procesul de creație, iar soțul își dă toată străduința pentru ca ideea și visul Cristinei să ajungă în casa și garderoba fiecăruia.

Datorită muncii asidue, a curajului, scopului bine definit și a serviciilor oferite de Microinvest, Cristina a devenit o femeie de afaceri, un model pentru copiii săi și cel mai important,  un cetățean activ al țării noastre. Acest exemplu demonstrează încă o dată că nici un vis nu rămâne nerealizat și că e mai mult decât posibil să-ți construiești o afacere de succes, chiar la noi acasă.