În Microinvest suntem convinși că succesul companiei noastre constă în echipa de succes. Comunicarea deschisă și prietenoasă, conlucrarea profesionistă stau la baza echipei Microinvest.

Investim continuu în dezvoltarea angajaților și construim cu grijă o echipă puternică. Succesul echipei depinde de profesionalismul și contribuția fiecărui coleg, și viceversa. Prin efortul comun obținem rezultate extraordinare.

La noi vei găsi un mediu de lucru dinamic, modern și orientat spre rezultate. Susținem tinerii talentați chiar și fără experiență dar care își doresc o carieră acasă.

Ai experiență și dorești să lucrezi? Aplică pentru un post vacant.

 

 

 

Ai absolvit universtitatea și ești în căutarea unui loc de muncă bun?

Aplică acum la Induction Programme la Microinvest.

Ce este Induction Programme?

Induction Programme – este pasul final în procesul de recrutare pentru candidații fără experiență de muncă. Toți candidații care trec cu succes procesul de selecție, vor participa în Induction Programme, unde vor cunoaște compania Microinvest din interior. Vor învăța cine sunt clienții companiei și care sunt principiile deservirii calitative a clienților, vor face cunoștință cu cultura corporativă și valorile noastre, care ne ghideaza în lucrul de zi cu zi. Obiectivul final este să ne convingem că putem crește profesioniști din tineri aplicanți la program, și cei care susțin cu brio programul le va fi propus un loc de munca în companie.

Induction Programme este construit pe doi piloni de baza:

Pilonul Teoretic

Participanții vor obține studii teoretice predate prin combinarea perfectă a metodelor moderne de studii pentru profesioniști – prezentări, discuții cu șefii de departamente și  managementul  companiei, studii de caz, jocuri de rol și proiecte. Formarea are loc în sediul central al companiei, în mun. Chișinău. Scopul acestui pilon este de a transmite participanților cunoștințe teoretice, care stau la baza lucrului practic.

Teme studiate

Creditare

Principiile de bază ale creditării. Înțelegerea ”aprecierii unei afaceri de succes?”. Analiza riscurilor și luarea deciziilor responsabile.

Vânzări

Abilități pentru atragerea eficientă a clienților, crearea sistemului de vînzări, capacități de comunicare și convingere, creșterea încrederii în sine, crearea brandului personal și rețelei de clienți, principiile de bază ale marketingului.

Proiecte

Crează un start-up de succes. Devino manager al unei afaceri reale. Crește vînzările retail de 2 ori. Învață planificarea în afaceri. Micșorează consumul de energie al unui restaurant de 2 ori.

Economie și finanțe

Cînd o afacere are nevoie de finanțare adăugătoare? Ce o să se întîmple, dacă cursul la dolar va crește sau va scădea? Cum creditarea poate ajuta la dezvoltarea economiei concurențiale din Moldova?

 

Creditarea responsabilă

În ce constă creditarea responsabilă? Cînd este benefic și cînd este interzis de contractat credite? Cum să nu supraîndatorăm clienții? Educația financiară referitor la afacerile mici.

Pilonul Practic

Participanții vor continua studiile în oficiile companiei, unde vor avea posibilitate să cunoască lucrul practic și să încerce singuri să deservească clienții. Pe parcursul perioadei de practică participantii vor fi ghidați de experții companiei. Participanții vor fi repartizați  la practică în toate oficiile Microinvest din republică.

Pe perioada programului toți participanții vor primi bursă de studii. În plus, compania acoperă toate costurile de cazare în timpul deplasărilor.

ABSOLVENȚII INDUCTION PROGRAMME III 

 
 
OLGA BEJAN – Expert în creditare filiala Bălți, absolventă septembrie 2018
 
 
MARIANA BESPALCO – Expert în creditare filiala Drochia, absolventă septembrie 2018
Absolvind Induction Programme am obținut o experiență bogată. Aici am avut parte de o pregătire teoretică și practică de către cei mai buni profesioniști, ce au contribuit la dezvoltarea mea atât profesională cât și personală. Mă bucură mult faptul că am posibilitatea să îmi încep cariera intr-o echipă de succes, tânără și cu perspective!

Induction V – o experiență de neuitat!
În primele zile din program am reușit să cunosc mulți oameni: colegii din program, lectorii și echipa Microinvest. Mă simțeam ca un bobocel care abia învață să meargă, până ne-am cunoscut mai îndeaproape în timpul prezentărilor despre noi înșine. Apoi a urmat primul feedback, la care am avut mari emoții, dar care s-a adeverit a fi o discuție loială despre senzațiile primei săptămâni și la ce trebuie să mai lucrez. Orele teoretice combinate cu zilele de practică mi-au trezit emoții pozitive și multă dispoziție bună. Cel mai mult mi-a plăcut lucrul în echipă pentru proiectul final, deoarece ne-a unit și mai mult, generând discuții aprinse, zâmbete și șotii. Proiectul a fost ultima provocare din programul Induction în care am reușit doar datorită echipei.

 

IMG_4752

 
 
RADU AGATEV – Expert în creditare filiala Chișinău Râșcani,  absolvent iulie 2017
IMG_4616

 
 
IRINA LUNGU – Expert în creditare filiala Chișinău Botanica, absolventă iulie 2017
„În trei luni de program am câștigat foarte multe lucruri, experiență, oameni și idei noi, cunoștințe, încredere în forțele proprii. Însă cel mai important și mai de preț lucru pe care l-am câștigat aici este echipa, o echipă de prieteni, o echipă de oameni unici în felul lor, legați de valori comune.” „Datorită programului Induction mi-am descoperit potențialul și mi-am delimitat scopurile în viață. Compania Microinvest, prin oameni profesioniști, valori constructive și atmosferă motivațională, mi-a adus siguranța unui viitor frumos în Moldova. Mulțumesc pentru fiecare zi în care am învățat să devin mai bună și mai sigură în propriile forțe. „

Cum să devii participant la program:

Procesul de selecție este transparent și onest. Dacă ești ambițios, energic, dornic să înveți lucruri noi și să te dezvolți profesionist – îndrăznește și aplică, toți participanții au șanse egale.

Etapele de selecție:

application call test group_discussion individual
CV-ul cu fotografie. Te apelăm să facem cunoștință. Test de matematică și logică. Discuția în echipă. Interviul.

Trimite CV-ul tău!

cariera@microinvest.md

Contactează direct departamentul resurse umane pentru mai multe detalii 060 452 333 sau apelează la Сall Centre 022 801 701. 

 Luni –Vineri, 09:00 – 18:00, pauza de masă: 13:00-14:00