MCI Logo

Microinvest – un creditor responsabil

În lumea modernă, când toți tind să se dezvolte continuu, anume creditele sunt cea mai bună soluție, ca să-ți realizezi planurile la momentul oportun. Totuși, încă mulți sunt de părerea că accesarea unui credit este ceva nesigur și riscant. Ba mai mult, pentru unii, cuvântul credit chiar le dă fiori. De fapt, totul e mai simplu decât pare, dacă ești „înarmat” cu informațiile necesare. Deja ești curios? Hai să-ți povestim mai multe detalii.

La Microinvest, cea mai mare organizație de creditate nebancară din Moldova, zilnic le demonstrăm clienților noștri că a aplica pentru un credit nu e o decizie complicată. Secretul constă în trei pași simpli: informare, responsabilitate și alegerea unui creditor de încredere. Iată de ce, în fiecare an, în luna octombrie, învățăm împreună cu sute de persoane cum să „împrumutăm înțelept”, devenind parte a unei campanii internaționale de informare.

Deja al șaselea an consecutiv, Microinvest participă activ în cadrul campaniei internaționale, organizată de MFC – „Împrumută Înțelept”, în colaborare cu peste 100 de organizații din întreaga lume. Scopul campaniei este de a informa oamenii despre cum să accesez credite în mod responsabil, care le vor aduce doar beneficii și nu vor deveni o povară în timp. De la prima ediție, am reușit să informăm peste 200 000 de persoane din întreaga țară. Anul acesta, ne propunem să mărim comunitatea celor care împrumută înțelept, oferind informații utile despre cum să alegi un partener creditar de încredere și să gestionezi corect un credit.

Iată care sunt cele 5 întrebări de bază, la care trebuie să ai un răspuns înainte de a lua un credit:

Pe toată durata lunii octombrie, experții de creditare Microinvest vor informa activ clienții existenți și potențiali despre principalele etape ale unui împrumut înțelept. De asemenea, vom organiza webinare informative, cu angajații mai multor companii – parteneri, despre importanța alegerii unui creditor responsabil și riscurile unei alegeri greșite. Vom implica în cadrul campaniei și comunitatea noastră online, publicând săptămânal articole utile cu răspunsuri la cele 5 întrebări, dar și istorii de succes ale clienților noștri, care au reușit să își îndeplinească visurile, cu ajutorul unui credit de la Microinvest.

Creditarea responsabilă este unul din obiectivele de bază, pe care și le propune Microinvest. Pentru că vrem ca toți cei care planifică să ia un credit, să facă acest pas cât mai conștient, să cunoască cât trebuie să plătească, dar și cum a fost calculat prețul pentru credit. Înțelegând toate condițiile contractului, creditul va fi văzut ca un pas responsabil, capabil să aducă beneficii financiare, la momentul oportun. Ne dorim ca clienții noștri să ia decizii conștiente și informate și să evite situațiile neplăcute, precum supraîndatorarea și dobânzile penalizatoare, dar și să nu cadă pradă unor creditori iresponsabili.” – a menționat Dumitru Svinarenco, director executiv al OCN Microinvest SRL

Campania „Împrumută înțelept”  derulează al șaptelea an consecutiv în 16 țări din Europa și Asia Centrală, printre care se numără și țara noastră. Microinvest este unica organizație din Republica Moldova, participantă a campaniei, la a șasea ediție. Suntem mândri că putem să contribuim la educarea financiară a societății, oferind informații utile despre gestionarea corectă și înțeleaptă a unui credit.

____________________________________________________________________________

Microinvest – organizație de creditare nebancară, cu capital străin, care își desfășoară activitatea în Republica Moldova, începând cu anul 2003. Potrivit Comisiei Naționale a Pieței Financiare, din rândul organizațiilor de creditare nebancară din țară, Microinvest este compania cu cel mai mare portofoliu de credite. Suntem un partener de încredere pentru persoanele fizice și micul business, propunând clienților finanțare flexibilă și sigură, la momentul oportun.

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE