10 ani de activitate a MICROINVEST

15042013

În luna aprilie a acestui an, compania Microinvest a împlinit 10 ani de activitate, 10 ani de cînd prestează pe piata Republicii Moldova, servicii de o înaltă calitate oferindu-le clienţilor săi o gamă largă de împrumuturi însoțite de multe alte beneficii.

În acești 10 ani, am reușit să demonstrăm importanța acordată fiecărui client în parte, urmărind și misiunea companiei, de a presta soluţii financiare competitive micului business şi persoanelor fizice în scopul dezvoltării antreprenoriatului, creării noilor locuri de muncă și ridicării nivelului de trai al cetăţenilor.

Site-ul companiei „Microinvest” conține detalii privind condiţiile de creditare, obiectivele şi informațiile de acordare a creditelor. Pentru comoditatea clienților, pe site-ul www.microinvest.md este disponibilă accesarea cererii on-line și primirea răspunsurilor rapide de la experții noștri. Unele din prioritățile Microinvest se referă la cunoașterea îndeaproape a exigențelor și necesităților clienților noștri precum și dezvoltarea în permanență a portofoliului unic de servicii.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe