MCI Logo

21 de ani de credite pentru oameni harnici. Și acesta e doar începutul! #21AniMI

21 de ani, e mult sau e puțin? Cu siguranță e o vârstă importantă, cu multe transformări, experiențe și chiar provocări, dar și multă motivație de a crește și a te dezvolta. Pentru Microinvest, 21 de ani sunt ca un examen, complicat, dar atât de mult așteptat, în care demonstrăm încă o dată realizările noastre remarcabile și angajamentul continuu pentru evoluție și inovație.

În 21 de ani, am parcurs numeroase etape, ca să ajungem la ceea ce suntem astăzi – lider în creditarea nebancară din Moldova, cu un portofoliu de peste 4.9 miliarde de lei, peste 204000 de clienți istorici mulțumiți în toată țara, și o abordare unică pe piață financiară din Moldova, datorită căreia ne plasăm pe locul 1 în sectorul nebancar și pe locul 5 pe piața financiar-bancară.

De la oameni harnici, pentru oameni harnici

Una din cele mai importante realizări, care stă la baza succesului Microinvest toată această perioadă, este fără îndoială echipa. La 21 de ani avem o echipă mai mare și mai puternică ca niciodată și împreună ne reușește cu fiecare an să devenim mai buni. Suntem oamenii din #MiTeam, cu o cultură unică, orientată spre oportunități, rezultate și lucru în echipă.

Și nu ne oprim aici! Iată doar câteva din realizările noastre:

  • Oferim credite pentru întreprinderi mici și mijlocii, inclusiv afaceri agricole, până la 3500000 lei fără gaj, cu decizie rapidă, condiții personalizate și transparente.
  • Suntem alături de familiile din întreaga țară cu credite de până la 300000 lei fără gaj, ca să-și îmbunătățească condițiile de trai și să se bucure de o viață mai bună deja astăzi.
  • Până în prezent, Microinvest a atras peste 370 milioane de euro, bani care au fost utilizați pentru finanțarea afacerilor locale, inclusiv din ramura agricolă și dezvoltarea economiei.
  • Microinvest este unica organizație financiară din Moldova care deține certificatul GOLD în domeniul protecției clienților. Acesta implică un proces de creditare transparent și corect și abordare constructivă la orice solicitare.
  • Suntem lideri în finanțarea automobilelor în scopuri personale și pentru afaceri. Dacă și tu planifici să-ți iei o mașină, noi îți putem oferi sprijinul financiar necesar.
  • Avem peste 1500 magazine partenere în toată țara, unde clienții au posibilitatea de a achiziționa produsele necesare în rate, atât pentru afaceri cât și pentru necesități personale.
  • Mai nou, clienții noștri au posibilitatea de a accesa credite 100% online în noul cabinet personal Microinvest. Tot anul acesta, va fi lansată și noua noastră aplicație, prin care creditarea la Microinvest va deveni mai rapidă și mai confortabilă.

Ce ne așteaptă în următorii ani? Cu siguranță și mai multe schimbări, la care o să facem față cu aceeași încredere, curaj și putere. Vom fi în continuare alături de antreprenorii și familiile din întreaga țară. Vom credita responsabil, transparent și cu grijă față de clienți. Și desigur, vom continua să creștem și să contribuim la dezvoltarea clienților noștri harnici și cu scopuri frumoase.

Dragi colegi, parteneri, clienți și toți cei care sunteți alături de Microinvest, vă mulțumim pentru implicarea fiecăruia în scopul nostru mare – de a oferi soluții financiare responsabile și a participa la dezvoltarea socială și economică a țării noastre.

La mulți ani, Microinvest! La cât mai multe realizări!

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE