REPARAȚIA – atât de mult așteptată, dar plină de provocări, calcule, bugete… Lista poate continua la nesfârșit, până dai de oferta care le pune pe toate pe pauză, ca să reușești tot ce ți-ai propus. Microinvest anunță siesta plății creditului pentru 60 de zile, ca să te dedici total reparației. 60 de zile? Da, da, ai auzit bine – iei creditul azi și începi să plătești peste 60 de zile. Hai să-ți dăm toate detaliile acestei oferte „fierbinți”.

60 de zile – o pauză care contează

Când te apuci de reparație, problema numărul unu care îți poate pune bețe în roate este bugetul. Mai bine zis, atunci când bugetul nu corespunde cu toate planurile de renovare în casă sau apartament. Noi avem oferta perfectă, pe care ai așteptat-o demult. Acum, poți lua un credit pentru reparație de la Microinvest și începi să faci plățile abia peste 60 de zile. Ai până la 200 000 lei, fără gaj și o pauză avantajoasă, ca să nu te sustragă nimic de la reparație.

În plus, creditele pentru reparație de la Microinvest îți aduc un șir de avantaje:

  1. Poți alege orice sumă ai nevoie: de la 2000 până la 400 000 de lei
  2. Termen maxim: până la 7 ani
  3. Fără comisioane ascunse
  4. Aplici online și ai decizia în 15 minute
  5. Doar cu buletinul de identitate

Simplu ca Bună Ziua. Și cel mai important: taaare AVANTAJOS. Grăbește-te să începi și tu reparația dorită, împreună cu Microinvest. Oferta este limitată.

Microinvest – credite pentru oameni harnici.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe